DORE HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Dore se nalazi u centru mesta Agia Marina, udaljen svega 270 metara od plaže, dok se na 400 metara udaljenosti nalazi bar na plaži gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela Dore. Od centra Hanje je udaljen 9 km o, a na pešačkoj distanci od popularnog letovališta Platanjas, koji zajedno sa Agia Marinom čini centar turizma u regiji Hanja. Ex hotel Minerva Dore, kompletno renoviran 2018/2019.

Sobe: Hotel Dore ima 47 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: standard sobe (24-28m2) sa pogledom na vrt ili na more i porodične sobe (32-40m2). Sve sobe su moderno opremljene sa kupatilom/ fen,  klimom,  TV-om, telefonom, mini frižiderom, setom za čaj i kafu, sefom, wi fi-jem i balkonom.

Hotelski sadržaj:  Hotel Dore ima glavni restoran u kom gosti u prelepom ambijentu, u bašti restorana pored bazena mogu da uživaju u raznovrsnim jelima, besplatan wi-fi internet, na raspolaganju su i peškiri za plažu (uz depozit), prostorija za kasniji odlazak iz hotela sa tušem i prostorijom za presvlačenje, kao i bar na bazenu.

Sport i zabava: Gostima hotela Dore na raspolaganju su spoljašnji bazen, dečji bazen stoni tenis, bilijar, besplatni suncobrani i ležaljke pored bazena.Blizina restorana, kafeterija, prodavnica i suvenirnica čine ovaj hotel odlično lociranim.

Blizu plaže
Animacija za decu
Dečije igralište
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg