AMALTHIA BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Amalthia Beach Resort se nalazi na samoj peščanoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom u mestu Agia Marina, živopisnom i romantičnom  gradiću sa prelepim plažama. Od aerodroma Hanja je udaljen 25 km.

Sobe: Sobe Hotela Amalthia Beach su opremljene savremenim nameštajem, neutralnih boja i modernog dizajna. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba raznih kategorija. Standardne (24m2) ,superior (24m2), deluxe sobe (20m2) ,kao i junior suite (35-45m2). Svaka soba ima kupatilo, fen,TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Amalithia Beach se nalazi glavni restoran koji se nalazi na samo nekoliko koraka od plaže, koji nudi fantastične ukuse i jedinstven pogled na more. Uživajte u romantičnoj večeri uz nežnu muziku tokom zalaska sunca. U sastavu hotela se nalazi i bar pored bazena koji pruža uživanje u laganim obrocima ,osvežavajućim napicima i ukusnim grickalicama.

Sport i zabava : U sastavu hotela Amalthia Beach se nalaze 3 bazena sa ležaljkama, gde gosti mogu da se opuste i uživaju. U ponudi hotela je i spa centar koji nudi čitav niz podmlađujućih tretmana lica i tela.Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar, da uživaju u stonom tenisu ili partiji šaha na otvorenoj šahovskoj tabli pod plavim kritskim nebom. Modernizovan sadržaj ovog hotela stvoren za udobnost gostiju pružajući mogućnost mnogih uzbudljivih aktivnosti i prijatno provedeno vreme.

Blizu plaže
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Teretana
Hotel Map Title