CARAMEL GRECOTEL BOUTIQUE RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Caramel Grecotel Boutique Resort je smešten na peščanoj plaži Adelianos Kamposa,udaljen je 6km od Venecijanske luke u gradu Retimnu, aerodrom Heraklion je 57km od hotela, a aerodrom Hanja 42km od hotela.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: Caramel Junior Suite (40m2), Open Plan Junior Suite Private Garden(40m2),  Junior Suite Sea view (35m2), Family Suite Main House (50m2), Luxury Bungalow Suite Garden View (55m2). Sve sobe imaju klimu, Wi-Fi internet, telefon, mini bar, kupatilo / fen za kosu, sef, aparat za pripremu kafe i čaja, terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Caramel Grecotel Boutique Resort ima restoran, A la card restoran, snack bar na bazenu, lobby bar, room service, servis za pranje i peglanje veša, Wi-Fi u svim javnim prostorijama, prodavnicu suvenira, biblioteku, prelepo uređenu baštu koja odvaja glavnu zgradu od bungalova.

Sport i zabava: Gostima hotela Caramel Grecotel Boutique Resort su na raspolaganju otvoreni bazen sa slanom vodom, beslplatne ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, kao i peškiri za plažu, stoni tenis, gym sala, brojni sportovi na vodi, salon lepote.

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Dečiji meni
Frizerski salon
Parking
Room service
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluga čuvanja dece
Wi Fi
Bazen sa morskom vodom
Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Teretana
Stoni tenis