IBIS LA DEFENSE CENTRE 1 MAJ
OPIS

IBIS LA DEFENSE CENTRE 3*                                                                                                                                                                     

http://https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml                                                                

Hotel Ibis La Defense Centre 3* se nalazi u kvartu La Defensa, nedaleko od metro stanice, u blizini Champs Elysea i i Trijumfale kapije. Hotel raspolaže sa 286 soba. Svaka soba (15m²) ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, wi fi internet. U sklopu hotela su restoran i dve sale za sastanke.

ODEON World Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste kategorije.

 

Recepcija
Wi Fi
Bar
Restoran
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan      (30.april)                            Beograd – Pariz

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva ipo sata pre poletanja aviona. Let za Pariz u 17.05h, kompanijom Air Serbia na liniji JU314. Sletanje u Pariz u 19.40h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u trajanju od sat vremena: Trg Konkord, Jelisejska polja, Latinska četvrt… Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan      (1.maj)                                Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne razgledanja i aktivnosti. Noćenje.

3.dan    (2.maj)                                  Pariz (fakultativno Versaj)

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Versaj. Veličanstveni dvorac Luja XIV predstavlja jedno od najvećih dostignuća francuske umetnosti XVIII veka, zbog čega je uvršten u UNESCO-vu listu svetske kulturne baštine. Kralj Luj XIII započeo je izgradnju objekta, a njegov sin, Luj XIV, je transformisao iz vikendice u raskošnu palatu. Palata je postala sedište moći i vlade Francuske i to je bila sve do Francuske revolucije 1789. godine. U XIX veku palata je pretvorena u francuski istorijski muzej. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan     (3.maj)                                 Pariz (fakultativno Luvr)

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poludnevna fakultativna poseta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem XII veka Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem XIV veka. Dvorac u da­naš­njem smislu te reči postao je za vreme Fransoa I, početkom XVI veka. Posle Francuske revolucije pretvoren je u muzej 1793. godine. Danas ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu. Poseduje kolekciju od oko 440.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe u proseku preko 20.000 posetilaca. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan     (4.maj)                                 Pariz (fakultativno Monmartr)– Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom ili fakultativni obilazak četvrti Monmartr, u pratnji vodiča. Ovaj deo grada je poznat i kao boemska četvrt, a nalazi se na jednom od 11 brda i brežuljaka na kojima leži Pariz. Na samom vrhu se uzdiže bazilika Sakr Ker, čija su kopula i zvonik jedan od najmarkatnijih simbola grada. Upravo ispred ove bazilike se nalazi i čuveni vidokovac, odakle se pruža pogled na Pariz. Sledi šetnja ulicama oko glavnig trga Tertr, gde se mogu videti desetine slikara sa štafelajima na kaldrmi, brojni kafei i barovi. Šetnja se završava na trgovima Pigal i Blanš u samom podnožju, gde se nalazi i kabare „Mulen Ruž”, takođe jedan od simbola grada. Transfer do aerodroma. Let za Beograd na liniji JU315 u 20.25h. Sletanje u Beograd u 22.45h. Kraj programa.

OPIS HOTELA:

IBIS LA DEFENSE CENTRE 3*                                                                                                                                                                     

http://https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml                                                                

Hotel Ibis La Defense Centre 3* se nalazi u kvartu La Defensa, nedaleko od metro stanice, u blizini Champs Elysea i i Trijumfale kapije. Hotel raspolaže sa 286 soba. Svaka soba (15m²) ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, wi fi internet. U sklopu hotela su restoran i dve sale za sastanke.

ODEON World Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste kategorije.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu, isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene *Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika.

● Poludnevna poseta dvorcu i muzeju Luvr. Cena: 60 evra. U cenu je uključen dvočasovni obilazak Luvra po programu u pratnji vodiča i ulaznica.

●Poludnevni izlet “Versaj”.Cena: 70 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča, ulaznice i prevoz vozom.

● Poludnevni obilazak Monmartra u trajanju od oko tri sata. Cena: 25 evra. U cenu je uključenausluga lokalnog vodiča i karta za prevoz metroom. Individualni povratak u hotel.

NAPOMENA: Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene cene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za realizaciju izleta.

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

·         Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd kompanijom Air Serbia

·         Aerodromske takse 95€, čiji je iznos podložan promeni

·         4 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 3*

·         Transfer aerodrom-hotel-aerodrom

·         Panoramsko razgledanje grada

·         Usluge vodiča na srpskom jeziku

·         Troškovi organizacije putovanja

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

  • Gradske takse u iznosu od 1,50€ po osobi po noći
  • Fakultativni izleti
  • Putno zdravstveno osiguranje

 

NAPOMENE:

-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa

-trokrevetne sobe su sa pomoćnim ležajem (sofa) koji je pogodan za decu do 12 godina. Uz poseban zahtev, može ga koristiti odrasla osoba.

-Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

OSIGURANJE:   

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 20

Ukoliko broj putnika bude manji, putovanje je moguće realizovati uz doplatu.

 

Cenovnik br.1 od 13.02.2023.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30