THE CHEDI HOTEL & RESIDENCES
OPIS

Lokacija: Hotel The Chedi se nalazi u naselju Luštica Bay, opština Tivat. Smešten na poluostrvu Luštici u severozapadnoj uvali Trašte, Luštica Bay predstavlja jedan novi mali grad. Luštica Bay predstavlja novo crnogorsko primorsko naselje koje nudi mir, zdrav život i jedinstveni luksuz. Hotel The Chedi se nalazi na samoj obali sa pogledom na Marinu i Jadransko more.

 

Sobe: Hotel The Chedi je modernog dizajna i enterijera. U svom sastavu ima ukupno 110 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su superior sobe.

Superior room- standardna dvokrevetna soba (40m2).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela The Chedi se nalazi više restorana i barova. Osim glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, gostima su na raspolaganju i 1 a la carte restoran koji je smešten na šetalištu pored Marine. U sastavu hotele The Chedi nalaze se i 2 bara od kojih se jedan nalazi na plaži, uklesan u prirodnom kamenu i nudi jedinstveno iskustvo odmora na plaži uz koktele i lagane obroke.

 

Sport i zabava: U okviru hotelskog kompleksa The Chedi Hotel & Residences nalazi se spoljašnji bazen koji se prostire na kaskadama na tri nivoa i završava sa spektakularnim infinity pogledom na more. Gostima je u okviru hotela na raspolaganju Spa centar. Autentično iskustvo u The Chedi Luštica Bay Spa centru dolazi iz isceliteljskih tradicija egzotičnog Balija, duhovne Indije i svete zemlje Tibeta kako bi stvorila autentična kulturna iskustva u kontekstu zdravlja i dobrog stanja. U okviru spa centra nalaze se unutrašnji bazen, sauna i parno kupatilo. Gostima je na raspolaganju mnoštvo tretmana koji se rade sa pažljivo izabranim organskim proizvodima. Gostima hotela su na raspolaganju teretana i fitnes centar.

 

Program za Praznik mimoze

Na plaži
Wi Fi
Marina
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Teretana
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan                           Beograd –Tivat

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja. Let za Tivat kompanijom Air Montenegro. Smeštaj u izabrani hotel, slobodno vreme. Noćenje.

 

Red letenja:

09.02.2023, 16.02.2023, 23.02.2023, 02.03.2023, 09.03.2023, 16.03.2023, 23.03.2023. godine

MNE151 u 08.00h. Dolazak u Tivat u 08.50h.

 

2.- 3. dan                    Luštica Bay/ Meljine

Doručak. Slobodno vreme za korišćenje wellness sadržaja u okviru hotela ili individualni obilasci nekih od najznačajnijih znamenitosti Crne Gore.

 

4. dan                          Tivat – Beograd

Doručak. Sobe se prema međunarodnim hotelskim pravilima moraju napustiti do 12:00h. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd. Kraj programa.

 

Red letenja:

12.02.2023, 19.02.2023, 26.02.2023, 05.03.2023, 12.03.2023, 19.03.2023. godine

MNE152 u 15.45h. Dolazak u Beograd u 16.35h.

26.03.2023. godine

MNE152 u 08.00h. Dolazak u Beograd u 08.50h. 

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- 3 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

- avio prevoz kompanijom Air Montenegro na liniji Beograd- Tivat- Beograd

- organizaciju putovanja 

The Chedi Hotel & Residences 5*, Luštica Bay

Korišćenje unutrašnjeg bazena

Saune

Parnog kupatila

Teretane

Lazure Hotel & Marina 5*, Meljine

Korišćenje unutrašnjeg bazena

Saune

Đakuzija

Sobe za relaksaciju

Teretane

Hotel Splendid Conference & Spa 5*, Bečići

Korišćenje unutrašnjeg bazena

Sauna

Sobe za relaksaciju

Teretane
Casa Del Mare Mediterraneo 5*, Kamenari
Korišćenje unutrašnjeg bazena
Saune 
Aroma sobe
 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Transfer aerodrom- hotel- aerodrom. Moguće je izvršiti rezervaciju povratnog transfera u agenciji, a plaćanje se vrši na licu mesta prema sledećem cenovniku:

Tivat- Meljine- Tivat 55 eur po vozilu po pravcu

Tivat- Luštica Bay- Tivat 30 eur po vozilu po pravcu

Tivat- Bečići- Tivat 35 eur po vozilu po pravcu 

- Putno zdravstveno osiguranje

- Boravišnu taksu 1,50eur za odrasle, 0,50eur za decu do 12 godina, po noćenju, plaćanje na licu mesta, na recepciji hotela

- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01, 10, 20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na krajnju ili kroz tranzitne destinacije. Molimo putnike da sa posebnom pažnjom pristupaju ovom usled okolnosti Covid 19.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

HOTELSKI SMEŠTAJ:

U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

 

POMOĆNI KREVET:

U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

 

PUTNA DOKUMENTA:          

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

 

NAPOMENA

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Za ovaj program minimalan broj putnika za realizaciju je 2.

Potvrda rezervacije hotela se dobija 2 radna dana po uplati akontacije.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

Cenovnik br. 1 od 18.01.2023.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30