HOTEL ALEKSANDAR RAFAILOVICI
OPIS

Lokacija: Hotel Aleksandar, jedinstvenog dizajna I enterijera se nalazi u centru letovališta Rafailovići. Smešten je na šetalištu uz samo more.

 

Sobe: Hotel Aleksandar u svom sastavu ima ukupno 21 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe. Standard room- standardna dvokrevetna soba, standard french balcony sea view- standardna dvokrevetna soba sa francuskim balkonom i pogledom na more, standard room SV with balcony- standardna dvokrevetna soba sa balkonom i pogledom na more. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar.  Terase ima 9 soba i 3 apartmana dok 6 soba ima francuske balkone.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Aleksandar se nalazi pansionski restoran i lobby bara. Hotel je poznat po čuvenom restoranu i vinskom podrumu Aleksandar, jednom od najlepših i najluksuznijih restorana na Crnogorskom primorju. Jedinstvenom lokacijom , arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Restaurant & Wine Bar Aleksandar postao je novi simbol Rafailovića ,sa posebnim pogledom na more i ostrvo Sveti Nikola.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Aleksandar je u sklopu hotela na raspolaganju wellnesss centar koji ima saunu, tursko kupatilo i teretanu.

 

Na plaži
U centru
Wi Fi
A la Carte restoran
Restoran
Vinarija
Spa centar
Teretana
Sportovi na vodi
Hotel Map Title