HOTEL RIVIJERA
OPIS

Lokacija: Hotel Rivijera se nalazi u letovalištu Petrovac, okružen borovom šumom i primorskim rastinjem. Hotel je smešten na svega 30 m od gradske plaže i 300 m od plaže u Lučicama.

 

Sobe: Hotel Rivijera u svom sastavu ima ukupno 231 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju sustandard sobe, sobe tipa junior suite i porodične sobe. Standard room - standardna dvokrevetna soba, junior suite– dvokrevetna soba veće kvadrature od standardne, family apartment – porodičan apartman, jedinica sa dve odvojene prostorije. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Rivijera se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana gostima je na raspolaganjui i a-la-carte restoran. Hotel poseduje i bar. Za goste je obezbeđen parking.

 

Sport i zabava: Hotel Rivijera u svom sastvu ima spoljašnji bazen sa đakuzijem. Gostima su na raspolaganju teniski i tereni za odbojku i košarku. Najmlađi gosti hotela se mogu zabaviti u dečijem parku i klubu.

Blizu plaže
Parking
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Đakuzi
Mini klub
Sportovi na vodi
Hotel Map Title