HOTEL PALAS
OPIS

Lokacija: Hotel Palas se nalazi u letovalištu Petrovac, u zaleđu gradske plaže. Smešten je na samoj obali mora. Hotel je potpuno renoviran 2011. godine.

 

Sobe: Hotel Palas u svom sastavu ima ukupno 171 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe .Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palas se nalazi nekoliko restorana i barova. Osim glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci , gostima je na raspolaganju i a la carte restoran. Gostima je na raspolaganju lobby bar sa terasom i bar pored bazena. U sastavu hotela je i kongresna sala, frizerski salon i apoteka. Hotel poseduje parking koji se doplaćuje.

 

Sport i zabava: Novootvoreni wellness centar hotela Palas se prostire na 300 m2 i u njegovom sastavu su spoljašnji bazen sa slanom vodom, unutrašnji bazen i za najmlađe goste dečiji bazen. U okviru wellness centra su sauna, tursko kupatilo kao i kozmetički salon. Za ljubitelje sportskih aktivnosti u okviru hotela nalaze se tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i poligon za boćanje.

Najmlađi gosti mogu koristiti savremeno opremljenu dečiju igraonicu i igralište u okviru hotela.

 

Na plaži
Frizerski salon
Parking
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title