HOTEL CASTELLASTVA
OPIS

Lokacija: Hotel Castellastva je okružen zelenilom i udaljen 150 m od centra Petrovca i gradske plaže. Poznata plaža Lučice, udaljena je od hotela 500 m. Hotel Castellastva je 2014. godine potpuno renoviran.

  

Sobe: Hotel Castellastva u svom sastavu ima ukupno 184 smeštajne jedinice podeljene u dve kategorije. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju standard sobe i apartmani. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon , klima uređaj, sef i frižider.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Castellastva  nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju i aperitiv bar. Od ostalih sadržaja, gostima je na raspolaganju hotelski parking. Parking je ograničenog kapaciteta i naplaćuje se.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Castellastva nalazi se spoljašnji bazen. Od sadržaja za rekreaciju gostima su na raspolaganju mini teretana na otvorenom i u zatvorenom. Za decu postoji igraonica na otvorenom i u zatvorenom delu hotela.

Blizu plaže
U centru
Parking
Spoljašnji bazen
Restoran
Teretana
Mini klub
Hotel Map Title