HERITAGE GRAND PERAST
OPIS

Lokacija: Heritage Grand Perast se nalazi u gradu Perastu koji je pod zaštitom Unesca. Hotel je smešten u palati kraj obale mora koja datira iz 18. veka. Ova arhitektonska zaostavština živi u skladu sa lepotom najjužnijeg fjorda u Evropi. 

 

Perast je stari gradić-muzej gde svaka ulica, kuća, stepenik, kamen ima svoju priču i istoriju, a najbolje je svedočanstvo barokne arhitekture - većina toga nastalo je između 17. i 18. veka. Gradili su ga ugledni, bogati pomorci, a puno porodica bilo je plemićkog porekla, te su negovali kulturu i stvaralaštvo. Taj umetnički, fini, otmeni duh Perast ima I danas - ova energija boji ovo mesto puno palata, kapela, crkvica. Živopisan, elegantan, mali i fotogeničan - Perast će vas očarati čim pređete njegov prag.

 

Sobe: Hotel Heritage Grand Perast je modernog dizajna i enterijera. U svom sastavu ima ukupno 130 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su superior i deluxe i sobe.

Superior room - standardna dvokrevetna soba, deluxe room- dvokrevtna soba veće kvadrature od standardne sobe (28-48m²), deluxe sea view- dvokrevtna soba veće kvadrature od standardne sobe sa pogledom na more (32-38m²), deluxe superior- dvokrevtna soba veće kvadrature od standardne sobe (33-39m²). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, TV, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Heritage Grand Perast se nalazi više restorana. Osim glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, gostima su na raspolaganju i 1 a la carte restoran sa panoramskim pogledom na zaliv, kao i pizza restoran. U sastavu hotele Heritage Grand Perast nalazi se i bar u kome gosti mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima.

 

Sport i zabava: U okviru hotela Heritage Grand Perast nalazi se spoljašnji bazen sa infinity pogledom na more. Gostima je u okviru hotela na raspolaganju Spa centar. U okviru spa centra, gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen,hamam i sauna, kao i fitness centar.

U centru
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Picerija
Restoran
Fitnes centar
Hamam
Sauna
Hotel Map Title