CASA DEL MARE VIZURA
OPIS

Lokacija: Hotel Casa Del Mare Vizura je boutique hotel smešten u mestu Dobrota. Mesto Dobrota je malo letovalište u Bokokotorskom zalivu. Hotel se nalazi na samo 2.5 km od čuvene plaže Markov rt. Aerodrom u Tivtu se nalazi na 8 km od hotela.

 

Sobe: Hotel Casa Del Mare Vizura u svom sastavu ima 15 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe sa pogledom na planinu i na more i sobe tipa deluxe suite. Standard room mountain view – standardna dvokrevetna soba sa pogledom na brdo (28 m2), deluxe room sea view – dvokrevetna soba sa pogledom na more (35 m2), veće kvadrature od standardne, deluxe suite – soba veće kvadrature od standardne, sastoji se iz spavaćeg dela i dnevnom boravka (jedna prostorija), veće kvadrature od standardne (55 m2).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Vizura u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i lobby bar u kome mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju mali spa centar sa bazenom i prostranom terasom za sunčanje.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Vizura nalazi se mali spa centar sa saunom i đakuzijem.

Stari grad Kotor se nalazi na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Vizura i pruža mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima. Morska vrata - glavni ulaz u staro gradsko jezgro i kotorska kula sa satom nalaze se na 6 km od hotela Boutique Hotel Casa del Mare Vizura.

Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Sauna
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg