CASA DEL MARE AMFORA
OPIS

Lokacija: Casa Del Mare Amfora je mali boutique hotel smešten u ribarskom selu Orahovac. Mesto Orahovac je poznato po najlepšim plažama u Bokokotorskom zalivu. Hotel se nalazi na samoj plaži. Stari Grad Kotor je na svega nekoliko kilometara udaljenosti od hotela.

 

Sobe: Hotel Casa Del Mare Amfora u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su sobe tipa suite. Junior suite – dvokrevetna soba veće kvadrature od standardne (35 m2), one bedroom suite – soba veće kvadrature od junior suite-a, sastoji se iz spavaće sobe i dnevnog broavka (50 m2), mountin view – pogled brdo, sea view – pogled more.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, TV, klima uređaj i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Amfora u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i bar na plaži u kome mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Amfora nalazi se mali spa centar sa saunom i đakuzijem.

Stari grad Kotor se nalazi na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Amfora i pruža mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima.

Na plaži
Wi Fi
Bar
Restoran
Đakuzi
Sauna
Hotel Map Title