LAZURE HOTEL & MARINA
OPIS

Lokacija: Lazure Hotel & Marina je luksuzan hotel smešten u Meljinama, malom mestu nadomak Herceg Novog. Hotel se nalazi na samoj obali mora. Hotel Lazure Hotel & Marina oživljavljava istorijske prostore Lazareta, bokokotorskog obeležja 18. veka. Staro zdanje je veoma pažljivo renovirano i pretvoreno u butik hotel vrhunskog kvaliteta, koji svojim sadržajima pruža gostima nezaboravno iskustvo. Hotel i marina Lazure smešteni uz more, pružaju pogled na Bokokotorski zaliv. Hotel se nalazi na 2 km od Herceg Novog.

 

Sobe: Hotel Lazure Hotel & Marina u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su deluxe sobe i sobe tipa executive suite koje su smeštene u Historical zgardi hotela i superior sobe koje su smeštene u Residential zgradi hotela.

Deluxe room- standardna dvokrevetna soba (25-40m2)- Historical zgrada hotela; executive suite- soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na dvorište ili vrt (48-65m2)- Historical zgrada hotela; executive suite sea view- soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na more (48-65m2)- Historical zgrada hotela; superior room- standardna dvokrevetna soba (27-29m2)- Residential zgrada hotela; superior sea view room- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more (28-30m2)- Residential zgrada hotela; superior room sv with balcony- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more i balkonom (28-30m2)- Residential zgrada hotela.

Sve smeštajne jedinice su komforne i opremljene u moderno rustičnom stilu. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Lazure Hotel & Marina u svom sastavu ima nekoliko restorana i barova. Gostima je na raspolaganju glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 2 a la carte restoran, kao i vinski bar u kome gosti mogu da uživaju u vrhunskim vinima. Gostima je takođe na raspolaganju i lobby bar u kome mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Lazure Hotel & Marina se nalazi spa centar. Smešten je u zasebnoj zgradi pored glavne zgrade sa pogledom na more i Marinu. Gosti mogu da uživaju u sadržajima spa centra sa jedinstvenim pogledom na more. U okviru spa centra, gostima je na raspolaganju unutršnji bazen. U okviru spa centra gosti mogu da se opuste u sauni. Takođe, na raspolagnaju im je i đakuzi. Za potpuno uživanje,  gosti mogu da se relaksiraju uz različite vrste masaža i tretmana za lice i telo. Za one koji žele aktivan odmor, u okviru spa centra se nalazi i fitnes centar.

Na plaži
Wi Fi
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Vinarija
Sauna
Spa centar
Hotel Map Title