HOTEL REGENT PORTO MONTENEGRO
OPIS

Lokacija: Hotel Regent Porto Montenegro je smešten u Bokokotorskom zalivu koji je pod zaštitom UNESCO- a.Hotel Regent Porto Montenegro se nalazi u okviru luksuzne marine za jahte u Tivtu. Hotel je izgrađen u renesansno- venecijanskom stilu. Hotel Regent Porto Montenegro pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori. Aerodrom u Tivtu se nalazi na svega par kilometara od hotela.

 

Sobe: Hotel Regent Porto Montenegro u svom sastavu ima 87 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su classic, premium i sobe tipa one bedroom suite. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene. Classic room- standardna dvokrevetna soba (24-35m²), premium room - soba veća kvadrature od standardne (29-38m²), premium room mountain room- soba veća kvadrature od standardne sa pogledom na brdo, premium room sea view- soba veća kvadrature od standardne sa pogledom na more, one bedroom suite- odvojena spavaća soba (80m²).

Svaka soba ima kupatilo, TV, klima uređaj, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Regent Porto Montenegro se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i nekoliko barova- bar Library, zimski i italijanski vrt, kafe Gourmet Corner i salon Regent nude raznovrsnu ponudu jela i zabavnih sadržaja. U barovima i restoranima, gosti mogu da uživaju konzumirajući osvežavajuće napitke i lagane obroke.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Regent Porto Montenegro se nalazi spoljašnji bazen sa pogledom na more. Gostima je na raspolaganju i moderno opremljen spa centar koji u svojoj ponudi ima unutrašnji bazen, tursko i parno kupatilo, saune i teretanu. U blizini hotela se nalaze tereni za tenis i skvoš, kao i kuglana.

Marina svetske klase sa 250 vezova nudi vrhunski jahting klub i kompletne sadržaje za jedrenje. U neposrednoj blizini hotela, gostima su na raspolaganju brojni kafei, restorani i ekskluzivne prodavnice.

 

Na plaži
Menjačnica
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Sportovi na vodi
Hotel Map Title