HOTEL PEARL BEACH RESORT
OPIS

Loklacija: Hotel Pearl Beach Resort (ex Biserna Obala) se nalazi na samoj obali mora u Čanju. Atraktivni turistički kompleks je smešten u uvali izmedju Petrovca i Bara. Hotel se nalazi na svega 25 km od Budve. Svojom pozicijom i ambijentom Pearl Beach Resort predstavlja mali turistički grad čija izolovanost od glavne saobraćajnice omogućava prijatan odmor.

 

Sobe: Hotel Pearl Beach Resort u svom sastavu ima moderno opremljene smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, superior sobe i apartmani. Standard room - standardna dvokrevetna soba (20-24m²), standard room sun/marina-standardna dvokrevetna soba koja se nalazi u hotelskoj zgradi sa liftom, superior room- dvokrevetna soba veće kvadrature od standardne(24-32m²), apartman 1/4 - apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu (35-50m²).Svaka soba ima kupatilo, fen,TV, telefon, klima uređaj i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Pearl Beach Resort se nalaze glavni restoran i nekoliko barova. Gostima su na raspolaganju lobby, snack pool i beach bar koji je namenjen samo odraslim gostima. Gostima je na raspolaganju besplatan parking i Wi-Fi.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Pearl Beach Resort gostima je bazenski kompleks površine 2000m2. U sastavu hotela je i deciji bazen, kao I mini aqua park sa bazenima. Na plaži su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi i zabavne aktivnosti.

Na plaži
Akva park
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Mini klub
Hotel Map Title