ALEKSANDAR BUDVA
OPIS

Lokacija: Okružen zelenilom, hotel Aleksandar se nalazi u neposrednoj blizini budvanskog Starog grada. Od gradske plaže je udeljen 20 m. Hotel je potpuno renoviran 2017. godine i nakon kompletne adaptacije, predstavlja nešto potpuno novo u turustičkoj ponudi Budve.

 

Sobe: Hotel Aleksandar ima ukupno 187 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe i apartmani. Sve sobe i apartmani su komforni i moderno opremljeni. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV iklima uređaj.

 

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Aleksandar ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i nekoliko barova. Gostima su na raspolaganju all inclusive bar, aperitiv i taste bar, kao i pool bar. Besplatan Wi-Fi je dostupan u sobama i svim javnim prostorijama, dok se parking doplaćuje.

 

Sport i zabava: Hotel Aleksandar u svom sastavu ima 3 spoljašnja bazena i savremeno opremljen mini wellness centar, zatim masažni i fizioterapeutski centar.Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: teretana na otvorenom,aqua aerobik, joga, pilates, fitness, stoni tenis. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su gostima dostupni uz doplatu.

U večernjim satima organizuje se različite tematske večeri zabave. Najmlađim gostima na raspolaganju su dve igraonice.

Na plaži
U centru
Animacija
Animacija za decu
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Sportovi na vodi
Hotel Map Title