CASA DEL MARE BLANCHE
OPIS

Lokacija: Hotel Casa Del Mare Blanche je mali boutique hotel smešten u mestu Bijela. Hotel se nalazi na samoj šljunkovitoj plaži. Bijela je malo mesto između Kotora i Herceg Novog. Hotel je blizu svih turističkih atrakcija u zalivu: Kotora, Tivta, Porto Montenegra, sela Njeguši, plaža Rose i Žanjice.

 

Sobe: Hotel Casa Del Mare Blanche u svom sastavu ima 12 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe sa pogledom na more ili vrt i deluxe sobe.

Standard garden room – standardna dvokrevetna soba sa pogledom na vrt (20 m2), side sea view room – standardna dvokrevetna soba sa bočnim ili delimičnim pogledom na more (25 m2), deluxe sea view room – dvokrevetna soba sa pogledom na more, veće kvadrature od standardne (32 m2), king double sea view room – dvokrevetna soba sa pogledom na more, veće kvadrature od standardne (35 m2).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Blanche u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i bar na plaži u kome mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Blanche se nalazi manji spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje. Gostima je na raspolaganju mali spa centar sa saunom i različitim vrstama masaže.

Stari grad Kotor i Herceg Novi se nalaze na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Blanche i pružaju mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima.

Na plaži
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Masaža
Sauna
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg