MONTENEGRO BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Montenegro Beach Resort se nalazi u samom centru letovališta Bečići. Hotel se nalazi na samoj plaži. Od starog grada Budva je udaljen 2 km. Hotel Montenegro Beach Resort pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori.

 

Sobe: Hotel Montenegro Beach Resort je modernog dizajna i enterijera. U svom sastavu ima ukupno 168 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, od kojih jedan broj ima bočni pogled na more, kao i 4 apartmana. U maju 2022 goidne, otvoren je novi deo hotela koji u svom sastavu ima superior sobe od kojih jedan broj ima bočni pogled na more. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Montenegro Beach Resort se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana u kome se služe pansionski obroci, gostima su na raspolaganju i 4 bara od kojih se jadan nalazi na plaži. U barovima gosti hotela mogu da uživaju u osvežavajucim napicima i laganim obrocima. U sastavu hotela se nalaze frizerski i kozmetički salon.

 

Sport i zabava: U okviru hotelskog kompleksa Montenegro Beach Resort nalaze se 2 spoljašnja i 1unutrašnji bazen.  Gostima je u okviru hotela na raspolaganju salon lepote, kao i saune, parno kupatilo I đakuzi.  Kada su sportske aktivnosti u pitanju, gosti mogu da korise teretanu.

Peščana plaža
U centru
Frizerski salon
Manikir & Pedikir
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Sauna
Teretana
Tursko kupatilo
Aerobik
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg