MEDITERAN
OPIS

Lokacija: Hotel Mediteran se nalazi u letovalištu Bečići. Od peščane plaže je udaljen 200 m, a samom hotelu pripada 120 m te plaže. Veoma moderan hotel, bogat sadržajima, pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori.

 

Sobe: Hotel Mediteran u svom sastavu ima ukupno 230 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i lux soba. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini bar i balkon. Wi-Fi je dostupan u sobama besplatno.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Mediteran se nalazi vise restorana i barova. Osim pansionskog restorana nalaze se i a-la-carte restoran, lobby bar i kafeterija pored bazena. Hotel ima noćni klub, dve restoranske bašte, dve konferencijske sale, kongresni i bioskopski centar, umetničku galeriju, frizerski salon, prodavnice.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Mediteran se nalaze spoljašnji i unutrašnji bazan, spa i wellness centar u okviru kojeg se nalazi sauna, sobe za masažu, đakuzi, solarijum i teretana. Gostima su na raspolaganju sala za bilijar i stoni tenis.

Aqua Park Mediteran ukupne površine 7.500 m2, kapaciteta 1000 osoba, sa nekoliko kaskadnih bazena, toboganima, vodenim i kafe barovima, platoima za sunčanje, zelenim površinama. Poseban deo aquaparka predstavlja tzv. sportski kompleks – tereni za tenis, košarku i odbojku.

Blizu plaže
Frizerski salon
Prodavnica
WI FI u sobi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Spa centar
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title