IBEROSTAR BELLEVUE
OPIS

Lokacija: Hotel Iberostar Bellevue je deo poznatog svetskog lanca IberostarSmešten je u centru Bečića, neposredno uz dugu peščanu bečićku plažu. Od starog grada Budva je udaljen 2 km. Hotel Iberostar Bellevue pruža mogućnost za savršen odmor u Crnoj Gori.

 

Sobe: Hotel Iberostar Bellevue u svom sastvu ima 573 sobe koje su raspoređene u tri bloka (Terrace, Park i Grand). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne i family sobe. Standard room- standardna dvokrevetna soba, standard room garden view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na vrt, standard sea view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more, standard room sea view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more, family- porodična soba veće kvadrature od standardne (28-32m2). Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i mini frižider . Sobe takođe imaju balkon ili terasu, dok su pojedine sobe opremljene dodatnom sofom ili foteljom na rasklapanje.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Iberostar Bellevue se nalazi više restorana i barova. Dva pansionska restorana, gde se služe doručak, ručak i večera u vidu švedskog stola, nalaze se u bloku Terrace i bloku Grand. U bloku Terrace se nalazi i Picerija, gde se tokom dana služe lagani obroci i užina. Hotel ima i 7 barova: Piano bar, Lobby bar, Grand Terrace bar, Park Terrace bar, Pool bar, Beach bar i Pizzeria, koji su raspoređeni na više lokacija u hotelskom kompleksu. Radno vreme ovih outleta zavisi od sezone, zauzetosti hotela i vremenskih uslova, a više informacija uvek možete dobiti na recepcijama hotela, u svakom bloku. Od ostalih sadržaja u ponudi su servis za pranje i peglanje veša (uz dodatnu doplatu), dve kongresne sale i parking (ograničen broj mesta/po raspoloživosti).

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Iberostar Bellevue se nalaze 2 spoljašnja bazena za odrasle i jedan za decu, a u okviru spa i wellness centra gosti mogu koristiti unutrašnji bazen sa jacuzzi-em, saunu, tursko kupatilo, fitness salu, sobe za masažu. Gostima su na raspolaganju tereni za tenis, stoni tenis, kao i teren za višenamensku upotrebu, kao i raznovrsne dnevne i noćne aktivnosti.  Najmlađim gostima namenjen dečiji klub sa bogatim animacijskim programom.

Iberostar OPIS SOBA 

 All inclusive koncept

 

 

 

 

 

Na plaži
Mini Bar
Parking
Servis za pranje i peglanje
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Aerobik
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za odbojku
Yoga
Hotel Map Title