EUROSTARS QUEEN OF MONTENEGRO
OPIS

Lokacija: U izuzetnom prirodnom ambijentu i u jednom od glavnih turističkih područja Crne Gore, Eurostars Queen of Montenegro je savršeno mesto da se isključite i uživate u prostoru dizajniranom za opuštanje sa prekrasnim pogledom na more. Smešten je na izlasku iz Bečića prema Rafailovićima, u krugu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora.  Hotel Eurostars Queen of Montenegro ima sopstveni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno naplaćuju. Od hotela do plaže koja je udaljena nekih 450 m hoda se dolazi prelaskom montažnog mosta i nakon toga stazom koja vodi do plaže. Najbliži aerodrom u Tivtu udaljen je 17km.

Sobe: Hotel Eurostars Queen of Montenegro ima 236 soba. Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon s pogledom na more ili planine, besplatan Wi-Fi, mini-bar, sef, telefon, TV i kupatilo s fenom za kosu i kozmetičkim setom. Sobe su moderno uređene i pružaju udobnost i privatnost. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi smeštajnih jedinica: deluxe double room with balcony (25m2) double deluxe room with balcony and sea view (25m2) premium double room with balcony (30m2).
 
Hotelski sadržaj: Hotel Eurostars Queen of Montenegro nudi veličanstven wellness prostor od preko 1500 m2 sa turskim kupatilom, saunama, tropskim tušem i teretanom. Pored toga, ima restoran i dva bara u kojima gosti mogu probati mediteranske i internacionalne specijalitete, dva otvorena bazena, preko 500 m2 prostora za događaje, kongresni centar sa pet sala za sastanke i konferencije opremljenih najsavremenijom tehnikom, privatnu plažu udaljenu 450 m isključivo za goste (uz doplatu), i panoramsku terasu sa pogledom na Jadransko more, gde se služi širok izbor pića i grickalica. Gostima hotela je na raspolaganju parking koji se dodatno doplaćuje.

Zabava: Hotel Eurostars Queen of Montenegro u svom posedu ima I kasino sa igrama na sreću i zabavnim programom, takodje tim za animacije koji organizuje razne aktivnosti i zabavu za decu i odrasle.

Frizerski salon
Konferencijske sale
Parking
Rent a Car
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Teretana
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.
Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
CENA UKLJUČUJE:
- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici.
- Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu.
- Uslugu rezervacije.
- Organizaciju putovanja
CENA NE UKLJUČUJE:
- boravišne takse (deca do 12 god ne plaćaju; 1,00 eur za decu uzrasta od 12 do 18 god po danu;
1,5 eur za odrasle po osobi po danu)
-osiguranje po osobi po danu 0,50 eur
- zdravstveno putno osiguranje
- Sve dodate informacije putnici mogu dobiti u turističkoj agenciji Odeon World Travel.
- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

PROMENA REZERVACIJE
Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000RSD po rezervaciji.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u eurima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.
6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.
OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava..
Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:
U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.
Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.
Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.
Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.


ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Cenovnik broj 3 od 26.04.2024.
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A
Garancija putovanja broj 2701823, važi od 01.10.2023. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99
Bulevar Crvene Armije 9b, Beograd, Tel: +381 11 455 1207
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04
office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs  ,  belville@odeontravel.rs

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg