ASTORIA ZLATNI PJASCI
OPIS

Lokacija: Hotel Astoria se nalazi se u letovalištu Zlatni Pjasci. Hotel je smešten je samoj peščanoj plaži. Pešačka zona u Zlatnim Pjascima udaljena je 250 m, a sam centar mesta 2 km od hotela Astoria, dok je najbliži veći grad Varna u kome se nalazi aerodrom  udaljen 20 km od hotela.

 

Sobe: Hotel Astoria je otvoren 2019. godine. Hotelski kompleks Astoria se sastoji iz dve zgrade i ima ukupno 538 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su promo, standard, superior i family sobe i sve pružaju maksimalan komfor svojim gostima tokom boravka u hotelu. Sve sobe hotela Astoria u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Astoria se nalazi glavni restoran gde se poslužuju pansionski obroci, a gostima su na raspolaganju i italijanski i restoran azijske kuhinje.  U okviru hotela Riu Astoria gosti mogu da uživaju u lobby i lounge baru kao i u baru pored bazena gde se poslužuju osvežavajući napicima i lagani obroci.  Wi-Fi je dostupan besplatno u svim javnim prostorijama i sobama hotela Riu Astoria.

Od ostalih sadržaja, gostima su u okviru hotela Astoria na raspolaganju menjačnica, usluga pranja i sušenja veša, rent a car i parking koji se doplaćuje.

 

Sport i zabava: Hotel Astoria u svom sastavu ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu kao i 1 unutrašnji bazen. Gostima su u okviru hotela Astoria takođe na raspolaganju medicinski, rekreativni i spa centar u okviru kojeg se nalazi sauna, parno kupatilo, sobe za masažu. Za najmađe goste hotela Astoria postoji uređeno dečije igralište, a takođe se organizuje i dnevni program animacije za decu.

Kako se hotel Astoria nalazi na samoj plaži, gosti mogu uzivati u brojnim organizovanim sportovima na vodi, dok se u večernjim časovima gosti hotela mogu opustiti uz brojne zabavne sadržaje i uživati u muzičkim večerima.

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Spa centar
Mini klub
Sportovi na vodi
Hotel Map Title