MPM KALINA GARDEN
OPIS

Lokacija: Smešten u letovalištu Sunčev Breg, hotel MPM Kalina Graden je udaljen 200 m od peščane plaže. Nalazi se u centralnom delu Sunčevog Brega. Od aerodrome u Burgasu, hotel je udaljen 40 km.

 

Sobe: Hotel MPM Kalina Garden u svom sastavu ima 250 renoviranih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe i suite sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela MPM Kalina Garden je pansionski restoran sa prostranom terasom, lobby i snack bar. Gostima su od dodatnih sadržaja na raspolaganju sef na recepciji, menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, prodavnica i parking uz doplatu. Wi-Fi je u celom hotelu dostupan besplatno.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela MPM Kalina Garden se nalazi spoljašnji bazen sa delom za decu i terasom za sunčanje, kao i beauty centar sa prostorijama za masažu i raznim tretmanima. Na raspolaganju su stolovi za stoni tenis kao i tereni za mini golf.  O zabavi svih gostiju brine profesionalan tim animatora, a najmlađi imaju bazen, igraonicu i dečiji klub. Aqua park u Sunčevom Bregu udaljen je 800 m od hotela.

U centru
Animacija
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Restoran
Masaža
Mini klub
Hotel Map Title