TERMAG
OPIS

Lokacija: Moderan i autentičan planinski hotel Termag zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Smešten je na 1 550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare.

 

Sobe: Gostima hotela Termag na raspolaganju je 71 soba i 21 moderno opremljen apartman. U ponudi turističke agencije Oeon World Travel su economic sobe, lux sobe, basic apartmani, family apartmani i superior apartmani. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, internet, mini bar i sef. Economic sobe su površine 22 m2 i mogu imati jedan francuski krevet ili dva odvojena kreveta, nemaju terasu. Lux sobe su površine do 38 m2 i pored jednog francuskog kreveta ili dva odvojena imaju opciju dodavanja trećeg pomoćnog ležaja, neke sobe imaju i terasu. Basic apartmani su površine od 45 m2 i pored jednog francuskog kreveta imaju opciju pomoćnog ležaja za treću i četvrtu osobu, neki apartmani imaju i terasu. Family apartmani su površine od 50 m2, sastoje se od dve prostorije i imaju jedan francuski ležaj i pomočni ležaj za treću i četvrtu osobu, neki apartmani imaju i terasu. Superior apartmani imaju dve spavaće sobe sa francuskim krevetima, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i dva kupatila, neki apartmani imaju i terasu.

Napomena: U cenu apartmana uključeno je korišćenje wellness i spa centra (bazen, sauna i parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži.

U cenu economc i lux soba nije uključeno korišćenje wellness i spa centra*, kao ni parking mesto u hotelskoj garaži**.

*Za goste economic i lux soba cena 3-časovne ulaznice za korišćenje wellness paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21 eur za odrasle i 10,5 eur za decu 6-12 god.

** Za goste economic i lux soba cena parking mesta u podzemnoj garaži iznosi 21 eur dnevno. Nije moguće unapred rezervisati parking mesto, već isključivo na licu mesta zavisno od raspoloživosti.

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Termag na raspolaganju su restoran, kamin sala, bar, kuglana i animacija za decu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se restoran „Koliba“ u kojem gosti mogu da uživaju u planinskom ambijentu, tradicionalnim jelima i dobroj zabavi. U Wellness & spa centru se nalaze unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes klub, solarijum i soba za masažu. Hotel Termag nudi usluge iznajmljivanja i prodaje ski opreme, ski servisa i ski škole, kao i skijašnicu, parking i garažu.

 

Blizu žičare
Ski in/ski out hotel
Animacija za decu
Garaža
Iznajmljivanje SKI opreme
Kamin sala
Parking
Room service
Skijašnica
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Bilijar
Kuglanje
Hotel Map Title