RAJSKA DOLINA LUX
OPIS

Lokacija: Hotel Rajska dolina LUX je novi objekat koji se nalazi na samo 100 m od hotela Rajska dolina. Hotel se nalazi u samom centru skijališta, u blizini polazne stanice šestoseda Poljice.

Sobe: Hotel Rajska dolina LUX u svom sastavu ima ukupno 20 soba i 18 apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su economic, standard plus sobe, studia i apartmani. Economic soba (15 - 18m²) je namenjena isključivo za smeštaj dve osobe i ima kupatilo sa podnim grejanjem (tuš/ wc), kablovsku TV, telefon, bežični internet, sef i mini bar. Standard plus soba (19-24m²) i predviđena je za smeštaj 2-3 osobe. Studio (27-31m²) ima kupatilo sa podnim grejanjem (tuš/ wc), kablovsku TV, telefon, bežični internet, sef i mini bar, predviđen je za smeštaj 4 osobe. Apartman (30-39m²)  ima kupatilo sa podnim grejanjem (tuš/ wc), kablovsku TV, telefon, bežični internet, sef i mini bar, predviđen je za smeštaj 4 osobe. Sobe mogu imati pogled na dolinu/Poljice (mountain view) ili pogled na brdo (hill view).

Hotelski sadržaj: Hotel Rajska dolina LUX ima svoju recepciju, restoran, bar i kamin salu. Gosti hotela Rajska dolina LUX mogu da koriste wellness centar hotela Rajska dolina, uz doplatu. U sastavu ovog wellness centra su sauna, đakuzi, teretana, sobe za različite vrste masaža i frizerski salon. Skijašima je na raspolaganju ski rental, a za sve goste je obezbeđen parking ispred hotela. 


Cene ski usluga možete pogledati ovde

Blizu žičare
Lift
Parking
Recepcija
Wi Fi
Bar
Restoran
Hotel Map Title