RAJSKA DOLINA
OPIS

Lokacija:  Hotel Rajska dolina je hotel sa tradicijom dugom 100 godina. Tim povodom je kompletno renoviran za sezonu 2020. godine  i postao jedan od luksuznijih i posećenijih hotela na Jahorini. Hotel se nalazi u samom centru skijališta, u blizini polazne stanice šestoseda Poljice.

Sobe: Hotel Rajska dolina ima 92 sobe i 2 luksuzna apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su economic i standard plus  sobe. Economic soba (12 - 16m²) je namenjena isključivo za smeštaj dve osobe i ima kupatilo sa podnim grejanjem (tuš/ wc), kablovsku TV, telefon, bežični internet, sef i mini bar. Standard soba (20-25m²) i predviđena je za smeštaj 2-4 osobe. Sve sobe mogu imati pogled na dolinu/Poljice (mountain view)  ili pogled na brdo i levo krilo hotela (hill view).

Hotelski sadržaj: Hotel Rajska dolina ima restoran-bar, sa bogatom ponudom domaćih jela i vina i pogledom na ski staze. Gosti mogu da uživaju u wellness centru u čijem sastavu su  sauna, đakuzi, teretana,  sobe za različite vrste masaža i frizerski salon. Za najmlađe hotel ima igraonicu. Skijašima su na raspolaganju skijašnica i ski škola, a za sve goste je obezbeđen parking ispred hotela.

 

Cene ski usluga možete pogledati ovde

Blizu žičare
U blizini ski staze
Frizerski salon
Internet
Iznajmljivanje SKI opreme
Parking
Recepcija
Skijašnica
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Teretana
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg