NEBOJŠA
OPIS

Lokacija: Hotel Nebojša na Jahorini sagrađen je 2004. god. Predstavlja idealan izbor hotela na Jahorini za porodice sa decom. Uz sam objekat nalazi se staza sa početnike kao i ski lift. Objekat se nalazi na najsunčanijem delu Jahorine na 1.600 m nadmorske visine. Od ski staza je udaljen 150 m, dok se u neposrednoj blizini nalaze i čuveni restorani Jahorine.

Sobe: U svom sastavu ima ukupno 26 soba i 4 apartmana. Sve su komforne i lepo dizajnirane. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), TV , telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel Nebojša na Jahorini jedan je sa najboljom kuhinjom. U sastavu hotela se nalazi glavni restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci. Hotelski restoran istovremeno ima mogućnost pružanja a la carte usluga. Ono što ovaj hotel izdvaja od drugih je posluživanje domaće spremljenih proizvoda, te nakon skijanja gosti mogu da provedu vreme u kamin sali uz domaći sok od borovnice ili jahorinski čaj. Osim restorana, hotel ima i zastakljenu zimsku baštu odakle se pruža divan pogled na vrhove Jahorine, manji bar, saunu, salon za masažu, skijašnicu i parking. 

Parking
Skijašnica
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Sauna
Hotel Map Title