NEBOJŠA
OPIS

Lokacija: Hotel Nebojša na Jahorini sagrađen je 2004. god. Predstavlja idealan izbor hotela za porodice sa decom u ski cenrtu Jahorina. Uz sam objekat nalazi se staza sa početnike kao i ski lift. Hotel Nebojša se nalazi na najsunčanijem delu Jahorine na 1.600 m nadmorske visine. Od ski staza je udaljen 150 m.

Sobe: Hotel Nebojša u svom sastavu ima ukupno 30 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Sve sobe su komforne i lepo dizajnirane, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV, telefon i mini bar. Standardne sobe su različite kvadrature i mogu imati jedan, dva ili tri pomoćna ležaja.
Napomena: u standard sobi prvo dete do 6 godina boravi besplatno na zajedničkom ležaju.

Hotelski sadržaj: Hotel Nebojša jedan je od hotela sa najboljom kuhinjom u ski centru Jahorina. U sastavu hotela se nalazi glavni restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci. Hotelski restoran istovremeno ima mogućnost pružanja a la carte usluga. Ono što ovaj hotel izdvaja od drugih je posluživanje domaće spremljenih proizvoda, te nakon skijanja gosti mogu da provedu vreme u kamin sali uz domaći sok od borovnice ili jahorinski čaj. Pored restorana, hotel Nebojša ima i zastakljenu zimsku baštu odakle se pruža divan pogled na vrhove Jahorine. U okviru relax zone hotela Nebojša gostima su na raspolaganju finska sauna, kao i salon za masažu. Od dodatnih sadržaja hotel Nebojša ima skijašnicu, ski rental i školu skijanja. Gostima je na raspolaganju parking koji se naplaćuje od strane Olimpijskog centra Jahorina.

Parking
Skijašnica
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Sauna
Hotel Map Title