BOARD
OPIS

Lokacija: Hotel Board jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa Jahorina, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta. Hotel je renoviran 2021. godine.

Sobe: Hotel Board ima 27 standard soba, 4 superior suite-a, kao i jedan deluxe suite. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Sve sobe su komforne i moderno opremljene i svaka ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon i mini bar. Deluxe suite u svom sastavu ima i đakuzi. Standard sobe imaju 2 ili 3 standardna kreveta i jedan pomoćni. Superior suite sobe imaju 3 ili 4 standardna kreveta i 1 ili 2 pomoćna. Deluxe suite ima 3 standardna kreveta i 2 pomoćna.
Minimalan broj osoba u standard room 2-4 pax je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.
Minimalan broj osoba u superior suite 2-5 pax je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.
Minimalan broj osoba u superior suite 4-5 pax je 4 odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u prijatnom ambijentu restorana hotela Board, a gosti mogu da uživaju i u baru uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, kao i sobama za masažu. Gosti mogu da koriste i teretanu, dok je najmlađima na raspolaganju igraonica. Hotel Board u svom sastavu ima skijašnicu i parking, a gosti hotela ostvaruju popust u ski rentalu koji se nalazi na Poljicama.  

 

Cene ski usluga možete pogledati ovde

Iznajmljivanje SKI opreme
Kamin sala
Parking
Skijašnica
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Mini klub
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg