LEBENBERG SCHLOSSHOTEL
OPIS

Lokacija: Lebenberg Schlosshotel nalayi se 1,5 km od centra Kicbila. Do žičare, koja je udaljena 1,5 km, na svakih sat vremena u periodu 09:00 – 17:00 vozi hotelski shuttle bus.

 

Sobe: Lebenberg Schlosshotel sastoji se od dve zgrade, zamka koji je sagrađen pre više od 400 godina i nove zgrade. Sve smeštajne jedinice hotela Lebenberg Schlosshotel imaju kupatilo, fen, mini bar, sef, SAT TV, telefon, neke sobe imaju balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se classic sobe (28 m², jedan bračni ležaj i sofa za 1 osobu, pogled šuma, neke sobe imaju balkon ili terasu), junior suite sobe (45 m² dnevni boravak za sofom za 2 osobe i spavaća soba delimično odvojena od spavaće, s bračnim ležajem, 1 kupatilo, pogledn na planinu, balkon) i Lebenberg sobe (30 m², dvokrevetna soba sa bračnim ležajem i sofom za 1 osobu, 1 kupatilo, neke sobe imaju pogled na planinu, balkon ili terasa).

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu hotela Lebenberg Schlosshotel nalaze se i a la carte restoran, bar, zimska bašta, internet centar, skijašnica i parking. Na licu mesta, u zavisnosti od raspoloživosti, može se doplatiti mesto u garaži, 15€ po kolima po noći. Na poslednjem spratu hotela nalazi se veliki unutrašnji bazen sa panoramskim pogledom na skijalište. Hotelski spa centar prostire se na 800 m² parno kupatio, razne saune, prostorije za razne vrste masaža i relaksaciju i salon lepote. Pored spa centra gostima su na raspolaganju fintes centar, kao i bilijar i stoni tenis. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela 1,8 eur po osobi denvno (za starije od 15 godina). Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u hotelu (ne u svim delovima hotela), uz doplatu od 30 € po ljubimcu dnevno na recepciji.

Veoma važno:
Hotel Lebenberg Schlosshotel posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

Shuttle servis do skijališta
Krevetac za bebu
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Solarijum
Spa centar
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title