TONI
OPIS

Lokacija: Toni hotel je udaljen 300 m od centra Kapruna. Do skijališta vozi ski bus čija se stanica nalazi ispred hotela, najbliže staze nalaze se 1,2 km od hotela. Apartmanska zgrada je udaljena 50 m od hotela.

 

Sobe: U sastavu Toni hotela nalazi se 45 soba, sve sveštajne jednice imaju kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu) , sef (uz depozit), balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe (30 m² bračni ležaj i sofa).

Hotelski sadržaj: Hotel Toni ima restoran, bar, parking i skijašnicu. Gosti Toni hotela mogu se opustiti u spa centru sa unutrašnjim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom i prostorijama za razne vrste masaža (uz doplatu). Najmlađim gostima namenjena je soba za igru.

 

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepcji hotela 2,05 € dnevno po osobi (za starije od 15 godina). Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u hotelu.

Veoma važno:
Hotel Toni posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.


 

U blizini ski bus stanice
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Parno kupatilo
Sauna
Hotel Map Title