TRATTLERHOF
OPIS

Veoma važno:
Hotel Trattlerhof posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl. 

Lokacija: Trattlerhof je porodični hotel udaljen 750 m od centra Bad Klajnkirhajma i isto toliko od termalne banje St. Katarina. Do žičare Sonnwies, koja je udaljena 150 m, organizovan je prevoz ski busom.

 

Sobe: Sve sobe u hotelu Trattlerhof imaju kupatilo, fen, SAT TV, radio, telefon i mini bar (uz doplatu). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, comfot, porodične i suite sobe. Standard sobe namenjene su smeštaju 2 osobe, 1 bračni ležaj 20 m². Comfot sobe namenjene su smeštaju 3 osobe (treća osoba do 17 godina starosti), 1 bračni i 1 pomoćni ležaj 24 - 26 m². Porodična soba je jedna veća soba u kojoj se nalaze bračni ležaj i sofa za 2 osobe ili krevet na sprat 32 m². Suite soba je jedna veća soba u kojoj se nalaze bračni ležaj, sofa na razvlačenje i 1 pomoćni ležaj, 32 m². Standard i comfort sobe nemaju balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu Trattlefhof hotela su restoran, bar, internet centar, unutrašni bazen kao i spa centar opremljen saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, solarijumom i kozmetičkim salonom. Gosti mogu da koriste skijašnicu, parking bez doplate - do popune kapaciteta. Trattlerhof hotel dozvoljava boravak manjih kućnih ljubimaca na upit, uz doplatu na recepciji 15 eur po ljubimcu po noći i doplatu za čišćenje 35 eur.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela oko 3,8 eur dnevno po osobi (za starije od 17 god)

Blizu žičare
Ski in/ski out hotel
U blizini ski bus stanice
Garaža
Internet kafe
Parking
Recepcija
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Solarijum
Hotel Map Title