ALPINA
OPIS

Veoma važno:
Hotel Alpina posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

 

Lokacija: Hotel Alpina nalazi se na mirnoj lokaciji, na rubu parka, od centra mesta Bad Hofgastein udaljen je 300 m. Od ski lifta Schlossbergalm je udaljen 400 m, a stanica ski bus-a se nalazi 30 m od hotela.

 

Soba: Hotel Alpina se sastoji iz glavne zgrade i 3 aneksa koji su udaljeni 30 m. Alpine hotel ima ukupno 82 sobe i sve imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, sef, radio i telefon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe u glavnoj zgradi. standard room – standardna dvokrevetna soba 25 m² - 28  bračni ležaj ili dva ležaja, ležaj za treću osobu je sofa,  single room - standardna jednokrevetna soba 15m² ležaj za jednu osobu, moguće je dodati krevetac, nemaju balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu Alpine hotela je restoran u kojem se služe jela internacionalne kuhinje i lobby bar. Gosti Alpina hotela mogu da se opuste u wellness centru sa unutrašnjim bazenom, aroma i finskom saunom, turskim kupatilom i đakuzijem. U ponudi su i kupatila sa termalnom vodom, kao i različite vrste masaža i tretmana. Za goste hotela obezbeđen je parking bez doplate, mesto u garaži doplaćuje se na recepciji 15€ po kolima dnevno, zavisi od raspoloživih mesta.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela 2,4 eur po osobi dnevno (za starije od 15 god)

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u hotelu (ne u svim delovima hotela), uz doplatu od 20 € po ljubimcu dnevno na recepciji.

 

Blizu žičare
U blizini ski bus stanice
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Hotel Map Title