TRENDY SIDE BEACH
OPIS

Lokacija: Trendy Side Beach hotel se nalazi na plaži, na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Od centra mesta Side udaljen je 1 km, a od aerodroma u Antaliji 65 km. Namenjen je smeštaju gostiju starijih od 16 godina.

 

Sobe: Hotel Trendy Side Beach raspolaže sa 146 smeštajnih jedinica. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, sef, bade mantil, mini bar, set za čaj i kafu i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i junior suite sobe. Standard sobe su veličine 23 m², imaju bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Mogu imati pogled kopno, bočni pogled more ili pogled more. Junior suite sobe su veličine 32 m², dve prostorije odvojene vratima, u jednoj su single ležaj i ulaz u kupatilo, u drugoj bračni ležaj i izlaz na balkon.

 

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Trendy Side Beach ima glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i mediteranski) i 3 bara od kojih lobby bar radi 24 h. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša i menjačnicu. Wifi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

 

Sport i zabava: Hotel Trendy Side Beach ima spoljašnji i unutrašnji bazen. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su fitness centar, stoni tenis, aerobik i gimnastika u vodi. Gosti koji Treny Side Beach hotela mogu se opustiti u spa centru koji u ponudi ima saunu, tursko kupatilo i prostorije za različite vrste masaža i tretmana. Na plaži, uz doplatu, gosti mogu uživati u sportovima na vodi.

 

HOTEL ZA STARIJE OD 16 GODINA

Peščana plaža
Privatna plaža
Frizerski salon
Klima
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title