AQUA
OPIS

Lokacija: Hotel Aqua se nalazi na privatnoj plaži kojoj je pripala plava zastavica, u zalivu Ičmeler, 10 km je udaljen od centra Marmarisa i u neposrednoj blizini centra Ičmelera. Aerodrom u Bodrumu je udaljen 150 km, a aerodrom Dalaman 110 km. Ovo je jedan od najelegantnijih hotela na Egejskoj obali Turske kao i dobitnik mnogobrojnih nagrada za odličnu uslugu i kvalitet.

 

Sobe: U svom sastavu Aqua hotel ima 269 renoviranih smeštajnih jedinica, uključujući i 22 luksuzna apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne i suite sobe. Standard sobe kojih ukupno ima 216, su modernog dizajna i prijatnog enterijera, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, ketler za čaj i kafu i balkon. Standard sobe su veličine 20m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete, a suite sobe su veličine 45m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, Aqua hotel ima 3 a la carte restorana italijanske, turske kuhinje i riblji a la carte restoran. Osim restorana, u ponudi su poslastičarnica u kojoj se služe čuvene turske poslastice kao i 3 bara od kojih jedan služi lagane obroke i užine. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima Aqua hotela na raspolaganju su zlatara, usluge fotografa, menjačnica, servis pranja i peglanja veša, usluge doktora na poziv i frizerski salon.

 

Sport i zabava: Gostima Aqua hotela su na raspolaganju unutrašnji i spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U sastavu Spa centra su tursko kupatilo, finska sauna, relax zona, masaža i razni kozmetički tretmani. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da uživaju u fitness centru, stonom tenisu, košarci, aerobiku, bilijaru, a na plaži uz doplatu postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. U toku dana i večeri je organizovana animacija za goste hotela. Svakog petka se organizuju tradicionalne turske večeri uz karakterističan ples i muziku. Najmlađim gostima namenjena je mini diskoteka i mini klub sa profesionalnim timom animatora.

fact sheeet 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Frizerski salon
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Zlatara
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Tursko kupatilo
Aerobik
Bilijar
Mini klub
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teren za košarku
Večernji program
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg