SEVEN SEAS GRAVEL SELECT
OPIS

Lokacija: Seven Seas Gravel Select hotel se nalazi u regiji Kemer, na samoj privatnoj šljunkovitoj plaži. Prostire se na površini od 30 000 m2, okružen je bujnim zelenilom, od centra Kemera je udaljen 1 km, dok je od aerodroma u Antaliji udaljen 55 km. Hotel je otvoren 2004-e godine, ali je delimično renoviran 2021-e godine. Predstavlja idealan spoj cene, kvaliteta i lokacije, budući da je hotel ovakve kategorije jedinstven u centru Kemera. Plaža hotela Seven Seas Gravel Select je besplatna za goste hotela, ali postoji mogućnost unajmljivanja paviljona koji se dodatno doplaćuju i uključuju poseban servis tokom dana u zavisnosti od paketa koji se doplati. Cene paketa se kreću od 50-120 eur, plaćanje i rezervacija se vrše na licu mesta i osim usluge posebnih pića, uključuju i usluge hrane kao i celodnevni batler servis tokom najma paviljona (period 10:00-18:00h).

 

Sobe: U svom sastavu Seven Seas Gravel Select Hotel ima ukupno 332 smeštajne jedinice. Sobe se nalaze u glavnoj zgradi (hotel sekcija) i u garden delu (aneksi-depadansi). Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, papuče, klima uređaj, mini bar, TV, telefon, ketler za čaj i kafu i balkon. Sve sobe u hotelskom delu imaju bočni ili direktan pogled na more. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe u glavnoj i garden zgradama, large i porodične sobe u garden zgradama i suite sobe u glavnoj zgrdi. Standard sobe u garen delu su veličine 20 – 23 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja. Large sobe se takođe nalaze u garden delu, veličina ovih soba je 32 -33 m², u sobama se nalaze bračni ležaj i sofa. Porodične sobe u garden delu hotela su veličine 34 – 39 m², čine je dve sobe odvojene vratima, u jedoj su dve sofe, u drugoj bračni ležaj, imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Standard sobe u glavnoj zgradi imaju bočni pogled more, veličina ovih soba je 26 -31 m², u sobama se u zavisnosti od broja gostiju nalaze bračni ili 2 single ležaja i sofa. Suite sobe se nalaze u glavnoj zgradi, čine ih dve sobe odvojene vratima, u jednoj se nalazi bračni, u drugoj 2 single ležaja, 1 kupatilo i 1 balkon. Veličina suite soba je 42 – 51 m².

 

Hotelski sadržaj: Hotel Seven Seas Gravel Select poseduje glavni restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci. Usluge ishrane i pića je moguće imati u Firenze poslastičarnici, McGravel Burger & Snack baru, Food Street baru, turskom a la carte restoranu, italijanskom a la carte restoranu, a la carte restoran sa specijalitetima istočne kuhinje i riblji a la carte restoran. Izuzev turskog a la carte restorana, ostale a la carte usluge se doplaćuju (20 eur po osobi). Ono što hotel izdvaja od drugih jeste posebno sertifikovana prva klasa namirnica koje se koriste u pripremi glavnih obroka. Postoji mogućost prilagođavanja menija osobama koje su na restriktivnom režimu ishrane (dijetalni meni ili meni bez alergena, molimo takve goste da se obrate službi Guest relation-a radi dobijanja narukvice i više informacija). Osim brojnih restorana u kojima se poslužuje hrana, gosti mogu koristiti jedan od 10 hotelskih barova u kojima se poslužuju domaća alkoholna i bezalkoholna pića, razne vrste koktela, kafe.. Od dodatnih usluga u ponudi je čuvanje dece starije od 2 godine (usluga se dodatno doplaćuje). Shopping centar hotela poseduje prodavnicu kože, zlataru, prodavnicu parfema, butik, fotografsku radnju, mini market i cipelarnicu.

 

Sport i zabava: Osim plaže duge 175 metara kojoj je dodeljenja "plava zastavica" i kao takva predstavlja jednu od najčistijih u regiji, gosti mogu da korsite čitav kompleks spoljašnjih bazena. Bazeni su obezbeđeni uslugama sertifikovanih spasioca. U ponudi su glavni bazen, dečiji bazen, garden akva park bazen, garden relax bazen i unutrašnji bazen. Za najzahtevnije goste, hotel u sastavu ima bogat i lepo uređen spa centar koji u ponudi ima tursko kupatilo, saunu, relax sobu, parno kupatilo, đakuzi, sobe za različite vrste masaža, kozmetičke tretmane, usluge lekara i frizerski salon. Ljubitelji sportskih aktivnosti u ponudi hotela imaju časove joge, vaterpolo, teren za odbojku na plaži, časove akvabika, stoni tenis, badminton, step aerobik, teren za košarku, mini fudbal, pikado, fitnes centar, teniski teren, sportove na vodi (nemotorizovane), časove zumbe i bilijar. Osim navedenih, postoje posebne vrste sportskih sadržaja koji se doplaćuju poput motorizovanih sportova na vodi, vožnja katamaranom, časovi surfovanja, škola ronjenja, individualni časovi plivanja i tenisa i večernje osvetljenje teniskih terena. U sastavu hotela Seven Seas Gravel Select se nalazi i dečiji klub u kojem se o zabavi brine stručan tim animatora. Deca se zabavljaju u raznim vrstama radionica, poseduju svoje igralište, na raspolaganju su časovi crtanja, proslave rođendana kao i mini disko. Tokom dana i večeri organizovana je animacija za goste hotela.

fact sheet 

U centru
Dečiji meni
Tržni centar
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Italijanski restoran
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Tursko kupatilo
Aerobik
Bilijar
Časovi tenisa
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Yoga
Hotel Map Title