RIXOS PREMIUM GOCEK
OPIS

Lokacija: Hotel Rixos Premium Gocek je hotel za starije od 13 godina. Nalazi se u oblasti Godžek, u regiji Fetije, na samoj obali mora, u prelepom Godžek zalivu. Do hotelske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate, goste hotela više puta u toku dana vozi brod. Od centra Godžeka udaljen je 700 m, od Fetija 28 km, a od aerodroma Dalaman 20 km. Zbog izuzetnih sadržaja Rixos Premium Gocek hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Fetijama.

 

Sobe: Hotel Rixos Premium Gocek, zanimljivog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 206 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, koje se nalaze u 20 dvospratnih blokova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu. Deluxe suite veličine 45m² namenjeni su za smeštaj 2 odrasle osobe. Junior suite veličine 55m² namenjeni su za smeštaj 2 odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu Rixos Premium Gocek hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana internacionalne i turske kuhinje, kao i riblji a la cart restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova, od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Rixos Premium Gocek na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Rixos Premium Gocek hotela nalaze se 2 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa morskom vodom. U ponudi hotela je i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado, tenis, mini fudbal, košarku ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge, zumbe i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Rixos Premium Gocek hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Rixos Premium Gocek hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

all inclusive concept 


 
 

 

Blizu plaže
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa morskom vodom
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Aerobik
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Večernji program
Yoga
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg