LIBERTY FABAY
OPIS

Lokacija: Liberty Fabay je nov i luksizan hotel u regiji Fetije. Hotelski kompleks koji se sastoji od osam četvorospratnih blokova i deset dvospratnih vila se nalazi na privatnoj peščanoj plaži i zauzima površinu od 50.000m². Centar letovališta Fetije se nalazi na 9 km udaljenosti, dok je Nacionalni park Oludeniz udaljen oko 20 km. Aerodrom Dalaman je udaljen 40 km.

 

Sobe: Hotel Liberty Fabay u svojoj ponudi ima više kategorija soba: standardne dvokrevetne sobe, standardne dvokrevetne sobe sa direktnim pristupom bazenu (tkz. lagoon sobe) i porodične sobe. Sve sobe su luksuzne i moderno opremljene. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, bademantil, papuče, balkon ili terasu, TV, telefon, mini bar, ketler za čaj i kafu i wi fi internet. Standard sobe su veličine 30-35m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete, a porodične sobe su veće kvadrature 43m², sastoje se iz 2 odvojene prostorije namenjene za smeštaj do 4 osobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela se nalazi pansionski-glavni restoran Myra u kojem se služe glavni obroci. U sklopu glavnog restorana se nalazi deo namenjen najmlađiim gostima u kojem se poslužuje hrana prilagođena deci, a postoji i mogućnost odabira menija koji su u skladu sa restriktivnim načinima ishrane (dijetalni obroci i oni prilagođeni alergijskih reakcijama). Odraslim gostima (svima koji imaju više od 16 godina starosti), namenjen je još jedan glavni restoran po imenu Myros. Od a la carte restorana, na raspolaganju su italijanski i riblji restoran, dok se lagani obroci poslužuju u snack restoranu. Ljubiteljima slatkih obroka namenjena je posebna poslastičarnica u kojima gosti mogu uživati u najrazličitijim ukusima i bojama koje Turska može da ponudi. U sastavu hotela Liberty Fabay se nalazi i 6 barova, od kojih je jedan disco bar, namenjen gostima koji uživaju u noćnom provodu i performansima poznatih svetskih di džejeva.

Sport i zabava: Hotel Libery Fabay poseduje čitav kompleks spoljašnjih bazena od kojih su neki namenjeni isključivo deci. U sastavu vodenog kompleksa nalazi se i akva park sa 6 vodenih tobogana, dok najmlađi gosti imaju svoje manje tobogane u sklopu mini kluba. U bogatom spa centru hotela Liberty Fabai, gostima se pristupa sa posebnom pažnjom. U ponudi spa centra se nalaze brojne vrste kozmetičkih i terapeutskih tretmana, razne vrste masaža, sauna, tursko kupatilo i unutrašnji bazen. Ljubitelji sportskih aktivnosti imaju više opcija u ponudi. Od grupnih sportova na raspolaganju su časovi joge, pilates, časovi plesa, kardio treninzi, odbojka na plaži, dok individualci mogu da se zabave igrajući karte, stoni tenis, tenis, pikado ili koristeći luksuzni fitnes centar. U sklopu mini kluba radi stručan tim animatora koji brine o zabavi najmlađih i najvažnijih gostiju. U sastavu mini kluba su razne vrste radionica, sportova prilagođenih mlađem uzrastu, časovi crtanja i slikanja i slično. Liberty Fabay hotel zahvaljujući sadržajima može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju i predstavlja idealan izbor za letovanje u Fetijama.

all inclusive concept 

Na plaži
Privatna plaža
Akva park
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Aerobik
Mini klub
Pikado
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Yoga
Hotel Map Title