SAPHIR HOTEL & VILLAS
OPIS

Lokacija: Saphir hotel & Villas je porodični hotel i nalazi se na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži u oblasti Konakli. Od centra Alanje udaljen je 12 km, a od aerodroma u Antaliji udaljen je 110 km. Okružen je zelenilom i privatnim vrtom.

Sobe: Saphir hotel raspolaže sa 671 smeštajnom jedinicom, koje se nalaze u glavnoj zgradi ili vilama (depadansi), svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, mini bar, sef i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, deluxe i porodične sobe. Standard sobe nalaze se u jednoj od dve glavne zgrade ili u vilama, veličine 22 – 26 m², u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja + pomoćni ležaj u zavisnosti od broja gostiju. Delux standard villa sobe su standardne dvokrevetne sobe u depadansima, kvadrature 28-30 m2. Villa family su porodične sobe se nalaze u 4 različite zgrade raspoređene u garden delu hotela bliće plaži, veličine 35 m², čine je dve spavaće sobe odvojene vratima, u jednoj su bračni i 1 single ležaj, u drugoj 2 single ležaja, imaju 1 kupatilo. Senior Deluxe villa sobe kojih ukupno ima 8 su iste opremljenosti ali veće kvadrature, prostiru se na 33-35 m2.

Hotelski sadržaj: U sastavu Saphir hotel & Villas objekta nalaze se glavni restoran i 4 različita bara u kojima se služe razne vrste jela, užina i osvežavajući napici. Od dodatnih sadržaja hotel ima menjačnicu, frizerski salon, suvenirnicu, fotografsku radnju, zlataru, prodavnicu kože, market i internet centar.

Sport i zabava: Saphir Hotel & Villas objekat ima više bazena od kojih je jedan unutrašnji i jedan namenjen najmlađim gostima u okviru kojeg se nalaze vodeni tobogani i mini aqua park. Ljubitelji sporta mogu se zabaviti igrajući stoni tenis, bilijar, tenis, mini fudbal, odbojku na plaži ili vežbati u fitnes centru. Spa centar Saphir hotela u kom se nalaze tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, prostorije za razne vrste masaža i kozmetičkih tretmana može odgovoriti zahtevima ljubiteljima ovog vida opuštanja. O zabavi najmlađih brine profesionalni tim animatora, što Saphir hotel uz bogat sadržaj čini idealanim za porodice sa decom, a samim tim je i među najprodavanijim hotelima agencije Odeon World Travel. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.
 

Na plaži
Privatna plaža
Frizerski salon
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Tursko kupatilo
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title