GREEN GARDEN RESORT
OPIS

Lokacija: Green Garden Resort hotel se nalazi regiji Oba u Alanji. Hotelska plaža, do koje vodi podzemni prolaz, udaljena je svega 50 m od hotela. Hotel poseduje privatnu plažu na kojoj je korišćenje ležaljki, suncobrana, kao i peškira za plažu besplatno za goste hotela. Od centra Alanje udaljen je 3 km, a od aerodroma Antalija 125 km. Do centra Alanje se stiže šetalištem uz more gde se nalaze brojne prodavnice, suvenirnice, restorani i barovi. Green Garden Resort hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Alanji. Resort je u potpunosti renoviran za sezonu 2021.

 

Sobe: Hotel Green Garden Resort je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 355 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, raspoređenih u 5 blokova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, komfort sobe sa jednom ili 2 spavaće sobe, porodične sobe i vila sobe u bungalovima. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, renovirane, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda po dolasku), set za čaj i kafu, balkon ili terasu. Smeštajne jedinice sa jednom ili dve spavaće sobe poseduju mini kuhinjski deo i prostrani dnevni boravak. Standard sobe su veličine 23 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja + pomoćni ležaj. Family 2 rooms su porodične sobe veličine 50 m², čine ih dve sobe odvojene vratima, u jednoj se nalaze 2 single, u drugoj bračni ležaj. Imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Eco comfort family one bedroom su porodične sobe veličine 35 m², nalaze na poslednjem spratu, sastoje se od jedne spavaće sobe i dnevog boravka sa ugaonom garniturom koja se u zavisnosti od broja gostiju pretvara u spavaću sobu (nalaze se u svim blokovima hotela).  Comfort family one bedroom su porodične sobe veličine 35 m² sastoje se od jedne spavaće sobe i dnevog boravka sa ugaonom garniturom koja se u zavisnosti od broja gostiju pretvara u spavaću sobu (nalaze se u svim blokovima hotela). Comfort family two bedrooms su porodične sobe veličine 50 m², sastoje se od 2 spavaće sobe i dnevog boravka sa ugaonom garniturom koja se u zavisnosti od broja gostiju pretvara u spavaću sobu (nalaze se u svim blokovima hotela. Sve porodične sobe imaju 1 kupatilo i 1 balkon. Villa sobe su porodične sobe veličine 50 m² + 10 m² veranda. Sastoje se od dve spavaće sobe i dnevog boravka sa ugaonom garniturom koja se u zavisnosti od broja gostiju pretvara u spavaću sobu, nalaze se u bungalovima.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Green Garden Resort nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restorani meksičke, internacionalne i lokalne kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju lobby bar, bar pored bazena, bar pored bazena sa toboganima i bar na plaži (uz doplatu). Od dodatnih sadržaja u sklopu hotela nalazi se nekoliko prodavnica, servis za pranje i peglanje veša i menjačnica.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Green Garden Resort nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle i decu, kao i 2 aqua parka od kojih je jedan manji namenjen deci uzrasta do 3 godine. Osim manjeg, a raspolaganju je aqua park sa 5 tobogana. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, dok u blizini na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Green Garden Resort hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište i mini klub. Od zabavnih aktivnosti Green Garden Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

all inclusive concept 

 

Privatna plaža
Akva park
Animacija
Mini Bar
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Večernji program
Hotel Map Title