BALNEA
OPIS

Prikazane cene su promenljivog karaktera i zavise od raspoloživosti.
Molimo kontaktirajte poslovnicu za više informacija
 

Hotel Balnea 4* superior  je jedan od najboljih dizajn hotela u Sloveniji i dealan je izbor kako za parove, tako za porodice, ali i za sve one koji vole aktivan odmor.
Smešten je u prelepom parku, a atraktivnim panoramskim hodnikom spojen je sa wellness centrum Balnea.
Sobe su prostrane i vrhunski opremljene, a svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, mini bar, sef i klima uređaj. Većina ima balkon sa garniturom za sedenje. Pored hotelskog restorana gostima je na raspolaganju i kafe bar sa kaminom.
Na vrhu hotela Balnea nalazi se i nov centar za relaksaciju, nazvan Spa Panorama. Opremljen je sa dve saune i prostorom za odmor sa ležaljkama, sa kojih se pruža pogled na prekrasnu okolinu.

WELLNESS CENTAR BALNEA prostire se na 9 200 m², a smešten je tik uz prelep park.  Predstavlja kraljevstvo osvežavajućih kupki, relaksacijskih masaža, sauna i vodenih užitaka. Individualno planiranim i prilagođenim programima i uslugama za sve generacije, svrstava se u prepoznatljive centre dobrog osećaja. Podeljen je u tri dela:

LAGUNA sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenima sa tremalnom vodom temperature 27 i 32° C. Gostima su na raspolaganju hidro i aero masaže, vodopadi, vodene zavese i gejziri.
SAUNA CENTAR OAZA ima finsku saunu i sanarium, zatim infracrvenu saunu, trsku, biljnu saunu, kao i japansku kupku u vodi zagrejanoj na 40 stepeni. Posle saune ili kupke za podmlađivanje goste očekuje zen soba za odmor sa vodenim krevetima.
AURA CENTAR gostima nudi raznovrsne terapije i masaže, centar za negu lica i tela, kao i efikasne programe za mršavljenje i oblikovanje tela. U sklopu centra za relaksaciju, u kojem se spretno prepliću tradicija i najsavremenije usluge, deluje i ambulanta za estetske zahvate. Izvode se minimalno invazivne metode podmlađivanja koje brzo i efi kasno doprinose svežem i mladalačkom izgledu.

BALNEA FUN *NOVO* Balnea Fun predstavlja novi deo termi Dolenjske Toplice i namenjen je za nezaboravan porodični odmor. U svom sastavu ima 4 tobogana koja su izdvojena od glavnog bazena, a ovde su gostima na raspolaganju tobogani Zvezdana staza, Kamikaza, Grom i Vrtlog. Za najmlađe goste tu je čuveni gusarski brod, dok se u unutrašnjem bazenu nalazi i stena za penjanje. Za dečiju animaciju, ali i odmor za roditelje, pobrinuće se maskota Dolenjskih Toplica Medo Tedo.

 

Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title