HOTEL PUTNIK
OPIS

PAKET SKI OPENING 09-12.12.2021 OBUHVATA:

- tri polupansiona
- deca 2-11,99 godina plaćaju po 50%
- korišćenje SPA centra do 22h za sve dane boravka
- 10% popusta na Angus proizvode
- 10% popusta na masaže
- 10% popusta na ski školu
- 20% popusta na rent ski opreme 

Napomena: standardna soba 1/2+1 ima francuski i još jedan singl ležaj. Porodica sa dvoje dece se može smestiti u ovaj tip sobe, ali samo pod uslovom da mlađe dete deli ležaj sa roditeljima. U suprotnom, bolje rezervisati family sobu gde će komoditet biti odgovarajući. U family sobi dvoje dece imaju francuski krevet i još dva singl kreveta. Ukoliko gosti žele da u family sobi jedno dete deli ležaj sa roditeljima, moguća je niža cena uz prethodnu proveru.

Popust za rane uplate važi isključivo za boravak od minimum 7 noćenja.

Lokacija: Hotel Putnik je kompletno renoviran 2018 god. Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1650 m nadmorske visine, sa direktnim izlazom na ski stazu Sunčana doilina 1C i 15 minuta šetnje od turističkog centra Kopaonika.

Sobe: Hotel Putnik u svom sastavu ima ukupno 116 smeštajnih jedinica, 83 moderno uređene standardne sobe, 13 family soba, 6 luksuzno opremljenih apartmana i 14 superior soba u okviru superior vile hotela Putnik. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, mini bar, sef, TV, telefon i Wi-Fi, bade mantil i papuče.

Hotelski sadržaj: Hotel Putnik u svom sastavu ima pansionski restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i a la carte restoran uz lobby bar. U sastavu hotela su dve igraoпice za decu i odrasle. Od dodatnih sadržaja, gostima su na rapolaganju kongresni ceпtar i sala za sastaпke, bioskop za decu, skijašпica i višeпamenski otvoreпi sportski tereni.  Za goste hotela orgaпizovan je povratni transfer mini busom do centra skijališta tokom radnog vremena žičara. 

Sport i zabava: U sastavu hotela Putnik nalazi se Spa centar sa unutrašnjim bazenom za odrasle, bazenom za decu i đakuzijem. Gostima je na raspolaganju i veliki izbor sauna i fitnes centar.

COVID 19 NAPOMENA:
Covid garancija hotel Putnik Kopaonik garantuje povraćaj uplaćenog iznosa za korišćenje usluga u hotelu Putnik Kopaonik u celosti u sledećim slučajevima:
- Potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja. Gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR test. Važiza domaće i strane goste.
- Zatvaranje granica za strane goste, proglašenje vandrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, za domaće i strane goste.
Hotel Putnik Kopaonik zadržava pravo da ponudi gostu da uplaćen iznos aranžmana iskoristi u periodu do 31.03.2020. 

Shuttle servis do skijališta
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title