HOTEL PUTNIK
OPIS

Lokacija: Hotel Putnik je kompletno renoviran 2018 god. Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1650 m nadmorske visine, sa direktnim izlazom na ski stazu Sunčana doilina 1C i 15 minuta šetnje od turističkog centra Kopaonika.

Sobe: Hotel Putnik  ima ukupno 116 smeštajnih jedinica, 83 moderno uređene standardne sobe, 13 family soba, 6 luksuzno opremljenih apartmana i 14 superior soba u okviru superior vile hotela Putnik. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, mini bar, sef, TV, telefon i Wi-Fi, bade mantil i papuče.

Hotelski sadržaj: Hotel Putnik ima restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i a la carte restoran uz lobby bar. U sastavu hotela su dve igraoпice za decu i odrasle. Od dodatnih sadržaja, gostima su na rapolaganju kongresni ceпtar i sala za sastaпke, bioskop za decu, skijašпica i višeпamenski otvoreпi sportski tereni.  Za goste hotela orgaпizovan je povratni transfer mini busom do centra skijališta tokom radnog vremena žičara. 

Sport i zabava: U  hotelu Putnik nalazi se Spa centar sa unutrašnjim bazenom za odrasle, bazenom za decu i đakuzijem. Gostima je na raspolaganju i veliki izbor sauna i fitnes centar.

 

Shuttle servis do skijališta
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title