PALMASOL
OPIS

Lokacija: Hotel Palmasol se nalazi u letovalištu Benalmadena, nadomak marine i 250 m od najbliže peščano-šljunkovite plaže (Malapesquera). Od aerodroma je udaljen oko 10 km, a od centra Malage oko 15 km.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard, superior i family.Standard sobe su površine oko 14 m², sve imaju kupatilo, fen, telefon, TV, sef (uz doplatu), mini bar, klima uređaj i balkon. Imaju jedan krevet širine 180 cm ili dva kreveta širine 80 cm. Porodične sobe (family) imaju dva kreveta širine 135cm, ali su iste površine i opremljenosti kao standard sobe. Superior sobe su površine 16 m², opremljene su jednim krevetom širine 180 cm i namenjene su za boravak maksimalno 2 osobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palmasol su restoran u kom se služe pansionski obroci i dva bara, od kojih je jedan pored bazena. Gosti mogu da koriste i TV salu, wi fi internet.

Sport i zabava: Hotel Palmasol ima dva spoljašnja bazena, od kojih je jedan dečiji. Odraslima su namenjeni sauna i fitnes sala, kao i različite vrste programa animacije u toku dana i večeri, dok o najmlađim gostima brine tim animatora u igraonici.
 

Animacija
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Mini klub
Hotel Map Title