ANDALUZIJA KRUZNA TURA NOVEMBAR 2023
OPIS

SOL DON PABLO TORREMOLINOS 4*, Toremolinos
https://www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo 
Hotel Sol Don Pablo pripada Melia lancu hotela i odličan je izbor za boravak na obali Sunca (Costa del Sol). Nalazi se na samoj promenadi uz plažu, a od centra letovališta je udaljen manje od 2km. Sve soba imaju kupatilo, TV, mini frižider, sef, wifi internet i balkon. Osim restorana, gostima su na raspolaganju i bar, terasa za sunčanje, spoljašnji bazen, teretana i spa centar.

GRAN HOTEL LUNA DE GRANADA 4*, Granada
https://www.delunahotels.com/granada/hoteles/gran-hotel-luna-de-granada 
Gran Hotel Luna De Granada se nalazi u blizini istorijskog centra Granade, železnička stanica i univerzitet u Granadi su udaljeni 1 km od hotela, a palata Alhambra je udaljena 3 km. Gostima hotela na raspolaganju su recepcija, restoran, bar, spa centar, teretana, spoljašnji bazen, wi fi internet, parking. Hotel ima 366 soba i sve standardne sobe imaju: kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, wi fi internet.

HOTEL CRISOL MONASTERIO DE SAN MIGUEL 4*
https://www.eurostarshotels.co.uk/crisol-monasterio-de-san-miguel.html?referer_code=bs2gg15ww 
Hotel Cristol Monasterio De San Miguel je renoviran hotel 4*, koji je nekada bio manastir iz XVIII veka. Nalazi se u centru mesta El Puerto De Santa Maria, 2.5 km od plaže. Centar grada Hereza je udaljen oko 8 km, a centar grada Kadiz je udaljen 10 km.  Zgrada hotela je zadržala originalne karakteristike manastira uključujući i popločano dvorište u andalužanskom stilu. Hotel Cristol Monasterio De San Miguel ima 164 smeštajne jedinice. Sobe su jednostavno uređene u klasičnom stilu površine oko 24m². Sve sobe imaju: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, besplatan wi fi internet, sef, mini bar, bazen. Gostima hotela sun a raspolaganju recepcija, restoran, bar, parking.

ODEON World Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste kategorije.