KRISTAL
OPIS

Hotel Kristal 4* se nalazi u prelepom parku u Dolenjskim Toplicama. Povezan je sa hotelom Balnea, a atraktivnim panoramskim hodnikom spojen je i sa wellness centrom Balnea.
Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, mini bar i sef. Sobe nemaju balkon. Pored hotelskog restorana gostima je na raspolaganju i bar.

WELLNESS CENTAR BALNEA prostire se na 9 200 m², a smešten je tik uz prelep park. Predstavlja kraljevstvo osvežavajućih kupki, relaksacijskih masaža, sauna i vodenih užitaka. Individualno planiranim i prilagođenim programima i uslugama za sve generacije, svrstava se u prepoznatljive centre dobrog osećaja. Podeljen je u tri dela:

LAGUNA sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenima sa tremalnom vodom temperature 27 i 32° C. Gostima su na raspolaganju hidro i aero masaže, vodopadi, vodene zavese i gejziri.
SAUNA CENTAR OAZA ima finsku saunu i sanarium, zatim infracrvenu saunu, trsku, biljnu saunu, kao i japansku kupku u vodi zagrejanoj na 40 stepeni. Posle saune ili kupke za podmlađivanje goste očekuje zen soba za odmor sa vodenim krevetima.
AURA CENTAR gostima nudi raznovrsne terapije i masaže, centar za negu lica i tela, kao i efikasne programe za mršavljenje i oblikovanje tela. U sklopu centra za relaksaciju, u kojem se spretno prepliću tradicija i najsavremenije usluge, deluje i ambulanta za estetske zahvate. Izvode se minimalno invazivne metode podmlađivanja koje brzo i efi kasno doprinose svežem i mladalačkom izgledu.

BALNEA FUN *NOVO* Balnea Fun predstavlja novi deo termi Dolenjske Toplice i namenjen je za nezaboravan porodični odmor. U svom sastavu ima 4 tobogana koja su izdvojena od glavnog bazena, a ovde su gostima na raspolaganju tobogani Zvezdana staza, Kamikaza, Grom i Vrtlog. Za najmlađe goste tu je čuveni gusarski brod, dok se u unutrašnjem bazenu nalazi i stena za penjanje. Za dečiju animaciju, ali i odmor za roditelje, pobrinuće se maskota Dolenjskih Toplica Medo Tedo.


Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title