DOLCESTATE
OPIS

Lokacija: Hotel Dolcestate sagrađen je u tipičnom mediteranskom stilu, okružen raskošnim zelenilom. Hotel se nalazi na jednom od najlepših mesta sicilijanske obale, između ostataka antičkog grada Himere i nacionalnog parka Madonie. Hotel Dolcestate je 4 km udaljen od mesta Kampofeliće di Roćela, 14 km je udaljen od mesta Ćefalu i oko 300 m od privatne plaže na kojima su ležaljke i suncobran dostupne gostima hotela. Od aerodroma u Palermu na ostrvu Sicilija je udaljen 72 km.

 

Sobe: Hotel Dolcestate ima 60 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe sa balkonom, namenjene za smeštaj do 4 osobe. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klima uređaj, mini bar i terasu.

 

Hotelski sadržaj: Jela mediteranske i internacionalne kuhinje se služe u hotelskom restoranu hotela Dolcestate, a kokteli i drugi osvežavajući napici u 2 bara, od kojih je jedan pored bazena. Hotel ima prodavnicu suvenira.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Dolcestate su na raspolaganju 2 bazena, teren za različite sportove poput odbojke, tenisa i stonog tenisa. O najmlađima brine tim animatora u dečijem klubu, dok se za odrasle organizuju tematske večeri.

Blizu plaže
Animacija
Suvenirnica
WI FI na recepciji
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Mini klub
Stoni tenis
Teren za odbojku
Hotel Map Title