LA MARGHERITA
OPIS

Lokacija: Hotel La Margherita na ostrvu Sardinija, nalazi se u istorijskom delu starog grada Alghero na malom uzvišenju sa kojeg se pruža pogled na zaliv Koralna rivijera. Hotel La Margherita je udaljen 150 m od mora, a od gradske plaže Lido oko 2 km. Hotel La Margherita je udaljen 10 km od aerodroma Algero Fertilia.

 

Sobe: Hotel La Margherita ima 56 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe sa balkonom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet (uz doplatu), mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel La Margherita ima restoran, kao i panoramski restoran u kome se služi doručak, bar, internet centar (uz doplatu), besplatan wi fi internet u zajedničkim prostorijama, panoramsku terasu sa prelepim pogledom na grad i more, garažu.

 

Sport i zabava: U sklopu hotela La Margherita na ostrvu Sardinija nalazi se mini spa centar koji sadrži unutrašnji bazen sa toplom vodom i đakuzijem, tursko kupatilo, saunu, slanu sobu i sobu za masažu (uz doplatu). U neposrednom okruženju hotela nalazi se veliki broj znamenitosti, italijanske pijace, katalonski trgovi, veliki broj restorana, picerija i butika, koji letovanje na Sardniji čine potpunim užitkom.

Klima
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg