VILLA ARGENTINA
OPIS

Lokacija: Hotel Villa Argentina ima predivan panoramski pogled na planine Cortina, nalazi se na vrhu brda Pocol, direktno na skijalištu, a od centra Cortine je udaljen 4 km.

Sobe: Svaka soba u hotelu Villa Argentina ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, sef i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy i superior sobe. Većina economy soba nalazi se u depadansu, veličina ovih soba je 20 – 25 m², namenjene su smeštaju 2 – 4 osobe. U zavisnosti od broja osoba koje koriste sobu, u economy sobama nalaze se 2 single ili bračni ležaj sa dodatnim ležajima. Superior sobe su delimično renovirane, većina ovih soba ima pogled na planine. Veličina superior soba je 20 – 25 m², namenjene su smeštaju 2 – 3 osobe, u sobama se nalaze 2 single ili bračni ležaj, ležaj za treću osobu je sofa.

Hotelski sadržaj: U sklopu Villa Argentina hotela se nalazi restoran, bar, TV sala, zimska terasa i sala za konferencije. U sklopu manjeg spa centra nalaze se sauna, tursko kupatilo i fitnes sala. Najmlađi gosti mogu se zabaviti u dečijem klubu sa igraonicom. U svom sastavu hotel Villa Argentina takođe ima skijašnicu, parking i garažu (raspoloživost na upit, garaža se plaća na recepciji hotela 8 eur dnevno).

Boravišna taksa nije uključena u cenu aranžmana plaća se na recepciji hotela 3,5 eur dnevno po osobi (za starije od 12 god). Novogošnja večera nije obavezna, plaća se na recepciji hotela 70 eur po osobi.
Hoteli posluju po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

Na stazi
Garaža
Parking
Skijašnica
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
TV sala
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg