MENARDI
OPIS

Lokacija: Hotel Menardi udaljen je od Cortinde d’Ampezzo oko 1200 m, 400 m od skijališta. Stanica ski busa je 20m od hotela.

 

Sobe: Menardi hotel ima ukupno 49 soba smeštenih u hotelu i depadansu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon. Sobe mogu biti u hotelu ili depadansu (oko 30m udalje od hotela). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe – 20m².

Hotelski sadržaj: U svom sastavu Menardi hotel ima restoran, a la carte restoran, bar, skijašnicu, TV salu i parking. Hotel takođe ima wellness centar sa saunom, đakuzijem i turskim kupatilom. Jedan dan u toku boravka ulaz u wellness centar uključen u cenu, ostali uz doplatu 15 eur po osobi. Garaža na upit uz doplatu na recepciji hotela 15 eur dnevno.

Novogodišnja večera je obavezna, nije uključena u cenu,plaća se na recepciji hotela 100 eur po osobi. Boravišna taksa nije uklučena u cenu, plaća se na recepciji hotela 3 eur dnevno po osobi (za starije od 12 godina).

Hoteli posluju po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl. 

U blizini ski bus stanice
Garaža
Parking
Skijašnica
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
TV sala
Hotel Map Title