SOFITEL BALI
OPIS

Lokacija: Luksuzan hotel Sofitel se nalazi na samoj obali Nusa Dua plaže. Udaljen je 14km od aerodroma u Denpasaru. Predstavlja spoj sofisticiranog francuskog stila i moderne arhitekture u divnom okruženju koje karakteriše tropsko rastinje.
 
Sobe: U svom sastavu ima ukupno 413 soba među kojima su i luksuzni apartmani namenjeni članovima kluba Sofitel. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel nalaze se sobe kategorije lux. Svaka lux soba je kvadrature 48 m2, poseduje kupatilo, fen, mini bar, klima uređaj, TV, telefon i balkon ili terasu.
 
Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se poslužuje usluga doručka. Od a la carte usluga u ponudi su azijski restoran, italijanski restoran i jedan u kojem se služe specijalteti internacionalne kuhinje. Osvežavajući napici, kokteli i lagani zalagoji poslužuju se u jednom od tri hotelska bara. Toya Beach Bar and Grill je bar sa prelepom atmosferom u kojem gosti mogu da imaju lagane grilovane užine i pića u ambijentu posmatranja zalaska sunca.
 
Sport i zabava: Spoljašnji bazen koji se nalazi u sklopu hotela Sofitel predstavlja užitak kako za odrasle, tako i za decu. U sklopu bazena nalazi se jacuzzi deo kao i poseban deo namenjen deci sa veštačkim peskom i toboganima. Ljubitelji sporta mogu da koriste moderno opremljen fitnes centar i usluge personalnog trenera. Nakon napornog treninga dostupne su sauna i parno kupatilo. Sofitel je takođe poznat po raskošno uređenom spa centru koji u ponudi ima različite vrste masaža i kozmetičko-terapeutskih tretmana.

A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Spa centar
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan                Beograd – Denpasar
Dolazak na aerodrom 2 i po sata pre poletanja. Let za Bali kompanijom Turkish Airlines ili Qatar Airways. Po dolasku na Bali transfer do hotela. Smeštaj u hotel, posle 15h, slobodno vreme. Noćenje.
2. dan - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak nekih od najznačajnijih znamenitosti Balija. Noćenje.
Poslednji dan        Denpasar – Beograd
Napuštanje hotela do 12h (ili prema hotelskim pravilima). Slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Let za Beograd. Po sletanju, kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- Avio prevoz sa pripadajućim taksama, na najpovoljnijoj ekonomskoj klasi kompanijama Turkish airlines ili Qatar Airways na relaciji Beograd - Denpasar - Beograd sa presedanjem. (Kalkulisana tarifa 1200 eura, ukoliko nema mesta na kalkulisanoj tarifi putovanje je moguće realizovati uz doplatu; ukoliko u trenutku rezervacije bude raspoloživa jeftinija tarifa ili promocija putovanje je moguće realizovati po nižoj ceni u odnosu na kalkulisanu)
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom
-Noćenja na bazi hotelske usluge u izabranom hotelu
-Troškovi organizacije putovanja
 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Fakultativni izleti na destinaciji
-Putno zdravstveno osiguranje
-Osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja
-Ostale nepomenute usluge
 

FAKULTATIVNI IZLETI:
Organizator fakultativnih izleta je lokalna turistička agencija koja propisuje cene, uslove i minimum za realizaciju programa. Fakultativni izleti nisu deo predmeta ugovora sa organizatorom putovanja Odeon World Travel i ne mogu biti predmet reklamacije. Molimo putnike da se prilikom rezervacije i uplate izleta informišu o uslovima otkaza od strane putnika.

NAPOMENE:
-Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja NA UPIT! i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa

-trokrevetne sobe su sa pomoćnim ležajem (sofa) koji je pogodan za decu do 12 godina. Uz poseban zahtev, može ga koristiti odrasla osoba.
-Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg

USLOVI PLAĆANJA:
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se akontacija u visini cene avio kart, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.
5. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.
6. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.
Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.
Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:
U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 15:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.
Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.
Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.
Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

                                                                                                           ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

                                                                                   POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
                                                                 U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Cenovnik br. 1 od 19.03.2024.
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A
Garancija putovanja broj 2701823, važi od 01.10.2023. god.
Odeon World Travel d.o.o.
Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25
Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30
Bul. Crvene Armije br. 9b, Beograd, Tel: +381 60 0240 123
 

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg