BARCELO HYDRA BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Barcelo Hydra Beach je moderno dizajniran kompleks, koji se nalazi u mirnom delu područja Argolida, poznatom po istorijskim znamenitostima, u mestu Thermisia. Luka Ermioni udaljena je 10 km. Sa spektakularnim pogledom na ostrvo Hidra, hotel izlazi na tri plaže sa kristalno čistom vodom.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su superior bungalovi, superior sobe, superior sobe sa pogledom na more, deluxe sobe, deluxe sobe sa pogledom na more, deluxe beach front sobe i porodični bungalovi. Superior bungalovi su površine oko 32m², smešteni su u bungalovima u bašti i imaju francuski ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju oko 25m² i imaju francuski ili dva odvojena kreveta i sofu, mogu imati pogled na more. Deluxe sobe imaju oko 29m², imaju francuski ili dva odvojena kreveta i sofu, mogu imati pogled na more. Deluxe beach front sobe imaju oko 29m², imaju francuski ili dva odvojena kreveta i sofu, nalaze se u prizemlju i najbliže su plaži. Porodični bungalovi imaju oko 44m², imaju spavaću sobu sa francuskim ili dva odvojena kreveta i dnevni deo sa dve sofe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, LCD TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj, minibar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U hotelu Barcelo Hydra Beach gostima su na raspolaganju 4 restorana koja nude razne mogućnosti za ručak i večeru, kao i 4 bara u kojima se služe domaća i strana pića i koja imaju ponudu  modernih koktela. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, parking, hemijsko čišćenje/pranje veša, suvenirnica, mini market, menjačnica.

Sport i zabava: Hotel Barcelo Hydra Beach u svom sastavu poseduje bazen, dečiji bazen, SPA & Wellnes centar koji nudi razne tretmane od masaža, saune, talasoterapije, hidromasaže do salona lepote. Za ljubitelje aktivnog odmora na raspolaganju su teretana, teniski teren, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela. Hotel Barcelo Hydra Beach organizuje dnevni i večernji program zabave za sve uzraste. Za najmljađe goste organizovan je dečiji klub.
 

Animacija
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Room service
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Pikado
Sportovi na vodi
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title